Medya Haber Girişi : 11 Eylül 2015 18:26

Kardelen TV'de yeni yayın dönemi başlıyor...

Kardelen TV'de yeni yayın dönemi başlıyor...
Gazeteci Yazar Esat Bindesen ile İHA Bölge Müdürü Ayhan Türkez'in birlikte hazırlayıp sundukları Gündem Özel Programına Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak konuk olacak.
Erzurumajans-Gazeteci Yazar Esat Bindesen ile İHA Bölge Müdürü Ayhan Türkez'in birlikte hazırlayıp sundukları Gündem Özel Programına Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak konuk olacak.

Kardelen TV'de yeni yayın dönemi başlıyor. Yeni bir vizyon ve misyon anlayışıyla özgür habercilik ve bilinçli bir toplumu hedefleyen yayın politikası ile Erzurum'dan tüm dünyaya açılan Kardelen TV, yeni yayın dönemine dolu dolu hazırlanarak Erzurum başta olmak üzere bölgenin sorunlarını ekranlarına taşıyacak.

Güncel haber programları, siyaset, ekonomi ve sosyal konularda canlı tartışma programlarının yanında, yerel hizmetleri de Kardelen TV ekranlarında yer alacak.

Ayrıca Kardelen TV, Erzurum'un ve Bölgenin kültürel alt yapısının Türkiye gündemine taşınacağı programlarla renklendirecek.

Kardelen TV hem Erzurum'un hem de bölgenin bu yayın döneminde de gür sesi olacak.
İzlediği yayın politikası gereği kırıcı değil yol gösterici, uyarıcı yayınları ile izleyicilerin beğenisini kazanan, ülke genelinde en çok izlenen TV kanalı olan Kardelen bu yayın döneminde de birçok yeniliklere imza atacak.

GÜNDEM ÖZEL PROGRAMI 12 EYLÜL'DE...

Yeni yayın döneminde Kardelen Ekranlarına her hafta cumartesi günleri saat 20.00'de gelecek olan Gündem Özel Programının yapımcıları Gazeteci Yazar Esat Bindesen ile İHA Bölge Müdürü Ayhan Türkez olacak.

12 Eylül 2015 Cumartesi günü Kardelen Ekranlarına merhaba diyecek olan Gündem Özel'in ilk programına Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak konuk olarak katılacak.
Esat Bindesen ve Ayhan Türkez'in sorularını cevaplayacak olan Vali Ahmet Altıparmak, gündeme ilişkin açıklamalarda da bulunacak.

Her hafta yeni isimlerle ekranlara gelecek olan Özel Gündem yeni yayın döneminde izleyicileri Kardelen TV ekranlarına bağlayacak.

İSTANBULLU: KARDELEN TV ERZURUM'UN DÜNYAYA AÇILAN KAPISI

Kardelen TV Genel Yayın Yönetmeni Soner İstanbullu, yeni yayın döneminde izleyicileri keyif dolu dakikalar yaşatılacağını söyleyerek şunları ifade etti; "Anadolu'nun önsözü Erzurum'un dünyaya açılan kapısında bizleri izleyen vatandaşlarımıza basın ahlakı ve ilkeleri çerçevesinde keyifli dakikalar yaşatacağız. Şehrimizin tek profesyonel takımı olan BB Erzurumspor'un iç saha maçlarını özellikle şehir dışındaki Dadaşlar ve gelen konuk takımların memleketlerini de önemli hizmetler sağlayacağız. Maçların yanı sıra bölgemizde ve ülkemizde yaşanan olayları uzman kişiler tarafından programlarımızda işleyeceğiz."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.