Ekonomi Haber Girişi : 07 Kasım 2016 16:00

Kardeş ülke Azerbaycan'dan Erzurum'a teşvik desteği

Kardeş ülke Azerbaycan'dan Erzurum'a teşvik desteği
AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci ile birlikte Azerbaycan'a gitti.
Erzurumajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci ile birlikte Azerbaycan'a gitti.

Ilıcalı ve Kiremitci, enerjinin devi ATEF Enerji Şirketler Grubu'nu teşvik paketi kapsamında yatırım yapmaları için Erzurum'a davet etti.

AK Parti Erzurum Milletvekili, İmar Ulaştırma ve Turizm Komisyonu sözcüsü Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i temsilen Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitçi, ulaşımla ilgili bazı temaslarda bulunmak üzere Bakü'ye gitti. Milletvekili Ilıcalı, programı dolayısıyla Bakü ziyaretine katılamayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in selamını ATEF Yönetim Kurulu Başkanı Talip Hasan Alikhanbayov'a iletti.

Enerji devi olarak bilinen ATEF Şirketler Grubu'nu ziyaret eden Ilıcalı ve beraberindeki heyet şirket bünyesinde bulunan döküm, izalatör tren yolları ve enerji hatları, tel inceltme, izolasyon kaplama,emaye kaplama,radyatör, boyama gibi tesisleri inceleyerek bilgi aldı. ATEF Enerji Şirketler Grubu'nu ziyaret eden Erzurum heyeti, Yeni Türkiye'nin 2023 hedefi doğrultusunda Yüksek Hızlı Tren Demir Yolu potansiyelinin yapımı için enerjinin devi olan ATEF Yönetim Kurulu Başkanı Talip Hasan Alikhanbayov'u teşvik paketi kapsamında Erzurum'a davet etti. Alikhanbayov, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu davet üzerine heyecanlandıklarını ve mutlaka Erzurum'a geleceklerini ifade etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.