İlçeler Haber Girişi : 23 Aralık 2020 14:55

Kargo kamyonu kara saplandı

Kargo kamyonu kara saplandı
Erzurum'dan Tekman'a giden kargo aracı yolda mahsur kaldı. Şarampole kayan kamyon yoldan geçen vatandaşların yardımıyla halat bağlanarak kurtarılmaya çalışıldı.

Erzurumajans-Erzurum’dan Tekman’a giden kargo aracı yolda mahsur kaldı. Şarampole kayan kamyon yoldan geçen vatandaşların yardımıyla halat bağlanarak kurtarılmaya çalışıldı.

 


 

 

Erzurum’da iki gündür etkili olan yoğun kar yağışı ulaşımı da etkiledi. Erzurum’dan Tekman’a giden araçlar Palandöken geçidinde tipi nedeniyle zor anlar yaşarken, bazı araçlar kayarak yolda kaldı. Bir kargo kamyonu da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak kara saplandı. Yoldan geçen sürücüler halat bağlayarak aracı battığı yerden çıkarmaya çalıştılar. Yaklaşık 3 saat bölgede mahsur kalan araç, Karayolları ekiplerinin bölgeye gelmesi üzerine kaydığı şarampolden kurtarıldı.

 


 

Sürücüler, Palandöken geçidine tünel yapılması gerektiğini, tünel ile yolun çok daha sağlıklı olabileceğini belirttiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Öfk 24 Aralık 2020 08:24

    Palandöken yolu nasıl en zor şekilde yaparız demişler de öyle yapmışlar gibi. Tünel yapılmalı . Hem tekman ın kaderi değişir hem de erzurum muş ve diğer şehirlere daha da yakınlaşır