Siyaset Haber Girişi : 22 Nisan 2022 02:17

Kasapoğlu: Uluslararası spor organizasyonunu Şubat'ta Erzurum'da gerçekleştireceğiz

Kasapoğlu: Uluslararası spor organizasyonunu Şubat'ta Erzurum'da gerçekleştireceğiz
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, iftarını Erzurum'da üniversiteli gençlerle açtı. Bakan Kasapoğlu, öğrencilerle birlikte yemek kuyruğuna girdi.

ERZURUM AJANS / Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Erzurum’a geldi. AK Parti Erzurum İl Başkanlığı ziyaretinde konuşan Bakan Kasapoğlu, “Uluslararası spor organizasyonunu Şubat’ta Erzurum'da gerçekleştireceğiz” dedi.

 

Erzurum Valisi Okay Memiş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i makamında ziyaret ederek kentteki çalışmalar hakkında bilgi alan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, daha sonra AK Parti İl Başkanlığında partililerle bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. 

 

 

Kış sporlarında artık Erzurum’un bir marka şehir olduğunu ifade eden Bakan Kasapoğlu, “Önümüzdeki yıl okul sporlarıyla ilgili uluslararası spor organizasyonunu Şubat'ta Erzurum'da gerçekleştireceğiz. Erzurum, her şeyin en güzeline ve iyisine layık. Projeleri destekleme noktasında da inşallah ilgili olsun, gençlikle ilgili olsun tüm çabamızı da ortaya koyacağız. Tabii gençlerimiz bizim umudumuz, Erzurum'un gençleri, bu anlamda hakikaten bugüne kadar hep özveriyle gayretle, inançla öncü olan gençler. Gerek Gençlik Merkezlerimiz ve gerekse gençliğe olan desteklerimiz Erzurum'da hızla devam edecek” dedi. İHA 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Sorgulayan 22 Nisan 2022 08:30

    Yav bosverin şirinlik yapmaları yeni stadyum istiyoruz yeni stadyum