Erzurum Düzenleme Tarihi : 16 Mart 2024 11:00 Haber Girişi : 16 Mart 2024 09:30

Katil zanlısı: Bir aydır ilaçlarımı kullanmıyorum

Katil zanlısı: Bir aydır ilaçlarımı kullanmıyorum
Eşi ve kızını bıçaklayarak öldüren öğretmen Zülküf Böçkün'ün ilk ifadesi ortaya çıktı: Hastayım ve bir aydır ilaçlarımı kullanmıyorum. Gece yarısı eşimin cep telefonuna gelen aramaya sinirlendim.
Katil zanlısı: Bir aydır ilaçlarımı kullanmıyorum

Erzurum'da eşi ve kızını öldüren öğretmen: Karımın telefonuna gelen aramaya sinirlendim

 

Erzurum'un Palandöken ilçesi Yunusemre Mahallesi'nde Zülküf Böçkün ile ebe eşi Kadriye Böçkün arasında tartışma çıktı. Gürültü üzerine çiftin 4 çocuğundan evde olan tek kızı Asude Helen de odaya girdi. 

 

Böçkün, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla önce ebe olan eşi ardından araya giren kızına saldırdı. Anne ile kızı kanlar içinde yere yığılırken, Böçkün evden kaçtı. Aldıkları bıçak darbeleriyle olay yerinde yaşamlarını yitiren Kadriye ve Helen Böçgün dün toprağa verildi. 

 

Bu arada Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Böçkün’ü kullandığı otomobille Çat ilçesi girişinde yakalayıp, gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sekv edilen Zülküf Böçkün çıkarıldığı Sulh Ceza Mahkemesi'nce tutuklandı. 

 

İŞTE İLK İFADESİ 

 

Zülküf Böçkün'ün, mahkemede verdiği ifadesi ortaya çıktı. Böçkün, şunları söyledi:

Keşke bunlar olmasaydı. Pişmanım. Hastayım ve bir aydır ilaçlarımı kullanmıyorum. Eşimle zaman zaman ailevi konular nedeniyle tartışırdık. 14 Mart gece yarısı eşimin cep telefonuna gelen aramaya sinirlendim. Bu saatte kim arıyor diye tartıştık ve kendisine 'O kişiyi ben arayacağım' dedim, bunu kabul etmeyince öfkelendim ve mutfaktan aldığım bıçakla üzerine saldırdım. Kızım araya girip annesini savununca ona da vurdum. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • özdemir 16 Mart 2024 15:03

    Sizirlenmekte haklı ama öldürmekte haksız. Boşan kardeşim şüpheleniyorsan.