Siyaset Haber Girişi : 19 Şubat 2012 12:09

Kaya 'herkes aday olabilir'

Kaya 'herkes aday olabilir'
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Zekai Kaya, kısa süre sonra sandık başına gidecek olan parti üyelerine seslenerek, “MHP demokratik bir partidir.
Erzurum Ajans-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Zekai Kaya, kısa süre sonra sandık başına gidecek olan parti üyelerine seslenerek, “MHP demokratik bir partidir. AK Parti ile karıştırılmasın. İsteyen herkes adaylığını koyabilir.” dedi.
Kaya, 3 Mart 2012 günü yapılacak olan MHP Erzurum İl Başkanlığı seçimlerinde tek aday olmadığını belirtti. MHP’de parti içi demokrasinin olduğunu vurgulayan Kaya, il başkanlığına şimdilik adaylar konusunda bir rakam açıklamanın erken olduğunu seçim zamanının yaklaşması ile birlikte adayların açıklanacağını söyledi.
Kaya, “Elbette başka adaylar olacaktır. Bu bizim adayların çok oluşu parti içi demokrasinin ve birliğin beraberliğin bir göstergesi olacaktır. Hepiniz hatırlarsınız 2009 il kongresinde 6 aday yarışmıştı. Şimdi ise herhangi bir sayı vermemiz mümkün değil. Fakat mutlaka Milliyetçi Hareket Partisinde adaylar olacaktır.” diye konuştu.
K
aya konuşmasının sonunda aday olacak kişilere başarılar diledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.