Siyaset Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Kaya`dan sükunet çağrısı

Kaya`dan sükunet çağrısı
Hakkari`nin Çukurca ilçesindeki hain saldırı, vatandaşları galeyana getirmek isteyen karanlık güçleri de harekete geçirdi.

Erzurum Ajans-Hakkari`nin Çukurca ilçesindeki hain saldırı, vatandaşları galeyana getirmek isteyen karanlık güçleri de harekete geçirdi. MHP Erzurum İl Başkanı Zekayi Kaya`dan sükunet çağrısı geldi.

Kaya, yapılan yanlışlardan vatandaşları sorumlu tutmanın yanlış olacağını ifade ederek, MHP ve Ülkü Ocakları olarak bu tür provokasyonlara gelmeyeceklerini söyledi. Şehit haberleri sonrası halkı galeyana getirmek için bu tür provokasyonların olacağını vurgulayan Kaya, " MHP`nin, ülkücü gençlerin hiçbir mensubu bu tür provokasyonların içerisinde olmayacaktır. Vatanını, milletini sevenler bu tür şeylere prim vermesinler. Devletimiz güçlüdür, hükümette bu aşamadan sonra elinden geleni yapacaktır. Bu beladan ancak birlik olarak çıkabiliriz. Bu meseleler sokakta aranacak, çözülecek şeyler değildir." dedi. Kaya, Ülkü Ocakları yöneticileriyle toplantı yaptıklarını da ifade ederek, MHP ve ülkücü camianın bu tür provokasyonlara gelmemelerini istedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Gürhan Özorhan 01 Ocak 1970 02:00

    Dinmiyor neyleyim ezeli ağrı, Köz köz olmuş eyvah, Türklüğün bağrı. Her şeyim, varlığım ülküme doğru, Huduttan hududu soranlar gelsin