Spor Haber Girişi : 26 Ocak 2012 11:40

Kayakla tırmanma yarışları büyük ilgi görecek

Kayakla tırmanma yarışları büyük ilgi görecek
Erzurum Valiliği ile Buz Hokeyi Federasyonu tarafından düzenlenen Kış Sporları Festivali öncesinde en çok dikkat çeken yarışlardan biri de kayakla tırmanma yarışları olacak.
Erzurum Ajans-Erzurum Valiliği ile Buz Hokeyi Federasyonu tarafından düzenlenen Kış Sporları Festivali öncesinde en çok dikkat çeken yarışlardan biri de kayakla tırmanma yarışları olacak.

E
rzurum Valiliği İle Buz Hokeyi Federasyonu tarafından düzenlenen Kış Sporları Festivali kapsamında Cumartesi günü Palandöken Kayak Merkezi’nde Kayakla Tırmanma Yarışları yapılacak. Festival kapsamında yapılacak olan tırmanma yarışlarının Cumartesi günü saat 11.00’da yapılacağını belirten Kayak İl Temsilcisi Nevzat Bayraktar, tırmanma yarışlarında dereceye girenlere ödül verileceğıini belirtti. Bayraktar, “Kış Sporları Festivali kapsamında yapacağımız sporlardaen çok dikkat çeken müsabakalardan biri kayakla tırmanma yarışları olacak. Tırmanma yarışlarında birinci olana 750 TL, ikinciye 500 TL, üçüncüye de 300 TL olmak üzere para ödülü verilecek” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.