Spor Haber Girişi : 18 Ocak 2012 17:31

Kayaklı koşucular madalyaları topladı

Kayaklı koşucular madalyaları topladı
Sarıkamış’ta yapılan Kayaklı Koşu 1.Etap Yarışları’nda Erzurumlu kayakçılar madalyaları topladı.
Erzurum Ajans-Sarıkamış’ta yapılan Kayaklı Koşu 1.Etap Yarışları’nda Erzurumlu kayakçılar madalyaları topladı. Erzurumlu kayakçılar şampiyonada altı altın madalya kazandı.
E
rzurumlu Kayakçılar Sarıkamış’tan on üç madalya ile döndü. Kayak Federasyonu faaliyet programında yer alan ve 13-15 Ocak 2012 tarihlerinde Sarıkamış Kayak Merkezi’nde yapılan Kayaklı Koşu Birinci Etap Yarışlarına katılan Erzurumlu sporcular başarılı dereceler almayı başardı. Kafile başkanlığını Hikmet Palandöken’in yaptığı ve Antrenör Mülkinaz Bıyık ile Yunus Aras yönetiminde müsabakalara iştirak eden Erzurumlu kayakçılar altı altın, üç gümüş, dört bronz madalya olmak üzere toplam 13 madalya ile Erzurum’a dönmeyi başardılar. Klasik teknik yarışlarda Mintaha Turan ve Aykut Taşçı birinci olurken, Süyeyman Yılan ikinci, Mehmet Acar ise üçüncü oldu. Sprint teknik yarışlarında Mustafa Çetintaş şampiyon olurken, Aykut Taşçı da birincilik ipini göğüsledi. Süleyman Yılan ikinci, Mintaha Turan ise üçüncülüğü elde etti. Paten Teknik yarışlarında da Erzurumlu kayakçılar başarılı olmayı başardı. Mehmet Acar ve Aykut Taşçı birincilik kürsüsüne çıkarken, Süleyman Yılan ikinci oldu. Hikmet Morçin ve Asya Yörenç üçüncü olarak bronz madalya elde ettiler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.