Bölge Haber Girişi : 01 Ağustos 2011 14:08

Kayakyolu kavşağında istasyon bilmecesi!..

Kayakyolu kavşağında istasyon bilmecesi!..
Büyükşehir Belediyesi'nin onayıyla Kayakyolu kavşağına yaptırılan petrol istasyonu mahkemelik oldu. Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar, konuyu yargıya taşıdığını açıkladı.

Erzurum Ajans-Kamuoyunun tepkilerine neden olan Kayakyolu kavşağındaki petrol istasyonu mahkemelik oldu. Büyükşehir Belediyesi’nin spor sahaları ile birlikte aynı projeye dahil edip, ihalesini yaptığı petrol istasyonunun yapımının durdurulması için Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar harekete geçti. Bulutlar, petrol istasyonu inşaatının durdurulması için mahkemeye gitti. Başkan Bulutlar, buna gerekçe olarak da, istasyonun inşaat ruhsatının çıkarılmamış olmasını gösterdi.

BULUTLAR:iSTASYON RUHSATSIZ

Petro istasyonunun yapımının üç yıl önce belediye gündemine geldiğini ve oy çokluğuyla reddedildiğine dikkat çeken Başkan Bulutlar, “Proje bizden geçmedi ancak Büyükşehir Belediyesi, düzenleme yaparak, projeyi uygulamaya koydu. Bizi ilgilendiren kısmı ise ruhsat konusu. İnşaatı yapan kişiler, bugüne kadar kapımızı dahi çalmadı. İnşaatın ruhsatı olmadığı için ben de yargıya gidilmesi talimatını verdim. İlgili mercilere müracaat ederek, konuyu yargıya taşıdık” diye konuştu.(Kaynak:Palandöken)   
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.