Bölge Haber Girişi : 19 Şubat 2011 00:09

Kayakyolu ve Hilalkent şampiyon!..

Kayakyolu ve Hilalkent şampiyon!..
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Minikler Voleybol İl Birinciliği Müsabakaları sona erdi.

Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Minikler Voleybol İl Birinciliği Müsabakaları sona erdi. Erkeklerde ve bayanlarda dörder takım olmak üzere toplam 8 takımın katıldığı İl Birinciliği müsabakalarında Beden Eğitimi Öğretmeni Kürşat Çüçen yönetimindeki Kayakyolu İlköğretim Okulu bayanlarda şampiyonluk ipini göğüsledi. Erkeklerde ise Hilalkent 125. Yıl İlköğretim Okulu şampiyonluğu kazandı. Oldukça çekişmeli geçen maçlar sonunda şampiyon olan Kayakyolu ile Hilalkent’te büyük bir sevinç yaşanırken, Kayakyolu İlköğretim Okulu Bayan Voleybol takımının Antrenörü Kürşat Çüçen, hedeflerinin Grup müsabakalarında da Erzurum’u en iyi şekilde temsil ederek şampiyonluk sevinci yaşamak olduğunu söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.