Spor Haber Girişi : 16 Eylül 2015 20:30

Kaymakam Ada, Kickbokscuların başarısını ödüllendirdi

Kaymakam Ada, Kickbokscuların başarısını ödüllendirdi
Pasinler Kickboks takımı Ankara'da düzenlenen İller Arası Kickboks Müsabakalarına katılan ve dereceye giren sporcular Kaymakam Ali Ada tarafından ödüllendirildi.
Erzurumajans-Pasinler Kickboks takımı Ankara'da düzenlenen İller Arası Kickboks Müsabakalarına katılan ve dereceye giren sporcular Kaymakam Ali Ada tarafından ödüllendirildi.

Pasinler Kickboks takımı geçtiğimiz 4-6 Eylül tarihlerinde Ankara Pursaklar'da düzenlenen İller Arası Kickboks müsabakalarına 9 sporcuyla katıldılar. İller Arası Müsabakalarda 4 Altın, 1 Gümüş, 4 Bronz elde eden sporcular takım halinde ise bölge şampiyonasında üçüncü oldular. Başarılı sporcuları makamında kabul eden Pasinler Kaymakamı Ali Ada, başarılarından dolayı sporcuları ödüllendirdi.

Kaymakam Ali Ada, Kickboks takımımız Ankara'da düzenlenen İller Arası müsabakalarda ilçemizin ismini başarıya taşıyan sporcularımızı tebrik ederim. İlçede spora vermiş olduğumuz desteğin ardından sporcu gençlerimizin başarılı bir şekilde dönmesi bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. Başarıyı her zaman ödüllendirmeye çalıştıklarını belirten Ada, ilçemizde bir dalda değil sporun her dalında başarılı bir ilçe olmak için sporculara desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Pasinler Kickboks Takımı Antrenörü Tamer Çam ise, "İlçe kaymakamımızın destekleriyle Ankara'da düzenlenen İller Arası Müsabakalara katıldık. Öğrencilerimiz Ankara'dan başarıyla döndüler. Bizleri gururlandırdılar. Desteklerinden dolayı İlçe Kaymakamımız Ali Ada beyefendi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.