Bölge Haber Girişi : 01 Ekim 2021 22:58

Kaymakam Saygın, kovduğu öğretmenden özür diledi

Kaymakam Saygın, kovduğu öğretmenden özür diledi
Tepkilerin odağındaki kaymakam öğretmenden özür dileyip helallik aldı.

ERZURUM AJANS - Artvin'in Kemalpaşa Kaymakamı Mehmet Faruk Saygın, Kemalpaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde sınıftan kovduğu öğretmen Burak Kılıç'tan özür diledi.

 

Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde önceki gün ziyaret ettiği Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde kendisine "Hoşgeldin" diyen öğretmeni azarlayarak sınıftan kovan Kemalpaşa Kaymakamı Mehmet Faruk Saygın, bugün aynı okulu 2. kez ziyaret ederek sınıftan kovduğu öğretmen Burak Kılıç’tan özür dileyerek helalleşti.

 

Ziyarette konuşan Kaymakam Saygın “Çarşamba günü gerçekleştirdiğimiz okul ziyareti sırasında karşılıklı yanlış anlaşılma nedeniyle yaşanan hadise beni derinden üzmüştür. Pandemi koşulları gereği küçük bir heyetle gerçekleştirdiğimiz sınıf ziyaretleri sırasında sizin sonradan sınıfa gelmeniz, kim olduğunuzu o an bilmiyor olmam ve tokalaşmak maksadıyla elinizi uzatmanız sebebiyle salgın tedbirleri açısından sizi uyarma gereği duydum. Öte yandan, sizin özel eğitim öğrencimizin bakımı ile ilgilenmeniz sebebi ile sonradan sınıfa geldiğinizi anladım. Yaşanan yanlış anlaşılmadan kaynaklanan hadiseden üzüntü duyduğumu size özellikle belirtmek isterim” dedi.

 

 

 


Öğretmenimizle bir araya gelerek üzüntülerini paylaşan ve sorunu tatlıya bağlayan Kaymakam Saygın “Pandemi koşulları sebebiyle ortaya çıkan bu yanlış anlaşılmadan dolayı sizden özür diliyor ve helallik istiyorum. Ayrıca davetimi kabul etme nezaketiniz için de teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın eğitimi ile ilgili süreçlerde her zaman ve her koşulda tüm öğretmenlerimizin destekçisiyiz” diye konuştu.

 

 

 

 

Kemalpaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğretmeni Burak Kılıç ise Kaymakam Saygın'a yanlış anlaşılma sonucu doğan olayın bu noktaya gelmesinden üzüntü duyduğunu ve kamuoyuna yansıtılan içeriğin olayın gerçekliği ile bağdaşmadığını belirterek “Kaymakamımıza yapıcı tavrı dolayısıyla teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Söylesem tesiri yok 02 Ekim 2021 12:43

    bu kaymakam beş yıldan fazla bir zaman staja gönderilmeli makam sevgisi ve ön yargıdan kurtuluna kadar da görev verilmemeli o bölgede devletin eli olmaya yeterli değildir