Türkiye Haber Girişi : 04 Mayıs 2021 01:17

Kayseri ve Adana'dan kahreden haberler!

Kayseri ve Adana'dan kahreden haberler!
Akşam saatlerinde Adana ve Kayseri'den üzücü haberler geldi. Kayseri?de 11'inci kattaki evlerinin penceresinden düşen 4 yaşındaki Yusuf Eymen Akyol ve Adana?da da 12 yaşındaki Talha Arslantaş, 13. kattaki evinin balkonundan düşerek hayatlarını kaybettiler

Erzurumajans-Akşam saatlerinde Adana ve Kayseri'den üzücü haberler geldi. Kayseri’de 11'inci kattaki evlerinin penceresinden düşen 4 yaşındaki Yusuf Eymen Akyol ve Adana’da da 12 yaşındaki Talha Arslantaş, 13. kattaki evinin balkonundan düşerek hayatlarını kaybettiler.

 

Edinilen bilgiye göre, Sakarya Mahallesi Sarıçemen Sokak'ta bulunan 13. katlı bir apartmanda meydana gelen olayda, Yusuf Eymen A. (4) 11. kattaki evlerinin penceresinden aşağı düştü. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Yusuf Eymen’in hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri de binanın çevresinde güvenlik önlemi alarak inceleme yaptı. Bu sırada küçük Yusuf’un ailesi sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


13. kattan düşen 12 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti


Adana’da 12 yaşındaki çocuk, 13. kattaki evlerinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti.
Olay, Seyhan ilçesi Pınar Mahallesi’nde bulunan bir sitede meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Talha Arslantaş (12) 13. katta bulunan evlerinin balkonundan dengesini yitirerek aşağı düştü. Arslantaş ailesi hemen durumu polis ve sağlık ekibine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Talha’nın öldüğünü tespit etti. Olay yerinde polisler incelemesini bitirdikten sonra Talha’nın cesedi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.