Spor Haber Girişi : 26 Nisan 2022 05:04

"Kazanma alışkanlığı şart"

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, oyuncularının kazanma duygusu ve coşkusunu artırmak için yoğun çalıştıklarını söyledi. Genç çalıştırıcı, Play-Off'a kazanma alışkanlığı olan bir takım olarak gitmek istediklerini ifade etti.

ERZURUM AJANS BB Erzurumspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, İstanbulspor deplasmanından galip gelerek son dört maçta üçüncü kez deplasman zaferi elde ettiklerini söyledi.

 

Mavi-beyazlıların hocası, “Doğrusu oyuncularımızın kaşanma duygusunu ve coşkusunu devam ettirmek ve Play-Off’a kazanma alışkanlığı olan bir takımla gitmek istediklerini ifade etti.

 

Genç çalıştırıcı, ”Balıkesir’de de Bolu’da da, Tuzla maçında da iyi oynadık. Tuzla maçında rakip korner atmadığı bir mücadele ilk dakikada attığı golle bizle 1-1 berabere kaldı. Ancak o maçta da galibiyeti hak eden taraf bizdik olmadı. Ama İstanbul karşısında çok iyi oynayarak sonuca gittik. Oyuncularımızı tebrik ediyorum” dedi.

 

"RAKİPLER CAN HAVLİNDE"

 

Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, bundan sonra tam maçların çok daha zorlu geçeceğinin altını çizerek, “Artık alttaki tüm takımlar can havli ile oynayacak. Kocaelispor maçı da çok zor olacak. Ama kazanan taraf olmak istiyoruz. Şimdiden tüm taraftarlarımızdan destek istiyoruz. Bu takım Süper Lige çıkacak. Onların desteği ile işimizi kolaylaştırmak istiyoruz” diye konuştu. Nurullah PALA

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.