Spor Haber Girişi : 16 Kasım 2022 13:51

Kazım Karabekir'de 5 gol atıldı

Kazım Karabekir'de 5 gol atıldı
Spor Toto 1. Lig'in 13. haftası Sakarya - Samsun maçıyla tamamlandı. 24 golün atıldığı haftanın en gollü müsabakası Erzurumspor ile Adanaspor arasında oynandı. Mücadele futbolseverler 5 gol izledi. Düelloyu Dadaşlar 3 - 2 kazandı.

Spor Toto 1. Ligde 13. Hafta maçları tamamlandı. Haftanın kapanış maçında Sakaryaspor ile Çaykur Rizespor 1-1 berabere kaldı.

 

Pazartesi gününü diğer maçında Göztepe sahasında Ankara Keçiörengücü’nü 2-1 mağlup etti. 24 golün atıldığı haftada en gollü karşılaşma Erzurumspor ile Adanaspor arasında oynandı. Futbolseverler tam 5 gol izledi. Karşılaşmayı Erzurumspor 2-1 kazandı.

 

13 haftada 5 ev sahibi takım kazanırken, deplasmanda ise üç takım güldü. Haftanın tek berabere biten müsabakası Sakaryaspor ile Çaykur Rizespor arasında oynandı. Mücadele 1-1 bitti.

 

Eyüp farkı 7’ye çıkartı

 

Spor Toto 1. Ligde Teknik Patron İbrahim Üzülmez yönetimindeki Eyüpspor, liderlik koltuğunu sağlama alırken farkı da açıyor. Eflatun Sarılı ekip bu hafta deplasmanda Gençlerbirliği’ni 2-0’la geçerek üç puanı hanesine yazdırdı. İstanbul ekibi en yakın rakibi, Keçiören’in kaybettiği haftada,  2. sıraya yükselen Samsunspor ile arasındaki puan farkını 7’ye çıkardı. Üzülmez’in talebeleri 30 puanla liderliğini devam ettirdi.

 

Kazım Karabekir’de 5 gol atıldı

 

13. haftada Spor Toto 1. Ligde fileler 24 kez havalanırken, haftanın en gollü maçı Kazım Karabekir Stadı’nda oynandı. 5 golün atıldığı düelloyu Dadaşlar 3-2 kazandı. Nurullah Pala

 

İŞTE HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI:

 

Erzurumspor FK-Adanaspor: 3-2

Pendikspor-Bodrumspor: 3-0

Boluspor-Yeni Malatyaspor: 1-0

Tuzlaspor-Yılport Samsunspor: 1-2

Bandırmaspor-Manisa FK: 2-1

Altınordu-Altay: 0-2

Gençlerbirliği-Eyüpspor: 0-2

Göztepe-A. Keçiörengücü: 2-1

Sakaryaspor-Çaykur Rizespor: 1-1

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.