Bölge Haber Girişi : 07 Eylül 2011 00:12

Kazım Yurdalan mahallesi yenileniyor!..

Kazım Yurdalan mahallesi yenileniyor!..
Palandöken Belediyesi tarafından ilçenin daha modern bir görüntüye kavuşturulması amacıyla başlatılan kaldırım yenileme, parke ve kilit taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

Erzurum Ajans-Palandöken Belediyesi tarafından ilçenin daha modern bir görüntüye kavuşturulması amacıyla başlatılan kaldırım yenileme, parke ve kilit taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

Palandöken Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gözetimin de Kazımyurdalan Mahallesi'nde kaldırım yenileme, parke ve kilit taşı döşeme çalışmaları yapılıyor.

Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve ekibine teşekkür etti. Yıllar önce yapılan, kaldırım taşlarının yerinden çıktığını, kaldırımların kullanılamaz hale geldiğini ve yolların çok bozuk olduğunu söyleyen vatandaşlar belediyenin hemen harekete geçerek çalışma başlattığını belirtti.

Kazımyurdalan Mahalle Muhtarı Reşat Akbaba ise yapılan çalışmaları çok güzel bulduğunu söyleyerek, "Her istediğimiz hizmet anında yapılıyor. Hizmeti vatandaşın ayağına getirerek kısa sürede tamamlayan ve halkın sorunlarıyla yakından ilgilenen Belediye Başkanımız Orhan Bulutlara mahallem adına çok teşekkür ediyorum. Burada yapılan kaldırım yenileme ve kilit taşı döşeme çalışması mahalle için çok iyi oldu. Bozuk yolların ve kullanılmayan kaldırımların yenilenmesi mahallemizde oturan vatandaşlarımızın da memnuniyetini kazandı." dedi.

HALKIN MUTLULUĞU BİZİM MUTULUĞUMUZ

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,”Palandöken halkının huzurlu, güvenli, sağlıklı bir ortamda yaşamalarını sağlamak bizim görevimizdir. Palandöken halkının mutluluğu bizim mutluluğumuz olacaktır. Bunu için varız ve çalışıyoruz. 2011 yaz sezonunun bir gününü dahi boş geçirme gibi bir düşüncemiz olmadı. Sezon içerisin de 50 günde 50 bin ton asfalt dökümü planladık ve bu planlarımız doğrultusun da bir günde bin ton asfalt döküyoruz. İlimiz de mevsim müsaade ettiği kadar sahada çalışmalarımız devam ettireceğiz. Ekiplerimiz ilçemizin dört bir tarafında aralıksız çalışmalarına devam ediyor. Bizlerde sık sık bu çalışmaları yerinde görüyor eksiklerimiz tespit ediyoruz. Zaman zamanda halkımızın beklentilerine kulak verip yapılmasını istediklerini çalışma programlarımıza dahil ediyoruz. Kısacası halkımızla mahalle muhtarımızla koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.