Bölge Haber Girişi : 26 Mayıs 2011 11:08

Kelebekler şampiyonluğa uçtu!..

Kelebekler şampiyonluğa uçtu!..
Erzurum Gençliksporlu cimnastikçiler İzmir'de yapılacak olan 1. etap yarışlarına katılmak için yarın İzmir'e gidiyor.

Erzurum Ajans-Erzurum Gençliksporlu cimnastikçiler İzmir’de yapılacak olan 1. etap yarışlarına katılmak için yarın İzmir’e gidiyor.

Türkiye Cimnastik Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan Kulüplerarası Birinci Etap Trampolin Yarışları İzmir’de yapılacak. 27-29 Mayıs 2011 tarihlerinde yapılacak olan yarışlara Erzurum Gençliksporlu cimnastikçiler iddialı gidiyor. Dört erkek iki bayan sporcu ile yarışlara iştirak edecek olan Erzurum kafilesinin başında antrenör olarak Süleyman Perçem, idareci olarak da İsmail Güler yer alacak.

Oktay Çiftçi, Emre Çiftçi ve Emir Baştürk’den oluşan takım, hem takım halinde hem de ferdi olarak ilk üçe girme mücadelesi verecek.

Antrenör Süleyman Perçem, yarışlarda Erzurum’u en iyi şekilde temsil ederek, madalya ve kupa kazanarak Erzurum’a döneceklerine inandığını belirtti. Perçem, “Takımın morali ve performansı en üst seviyede, bu formumuzla büyük dereceler elde edeceğimize inanıyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.