Erzurum Haber Girişi : 18 Şubat 2016 18:02

Kent Konseyi Başkanı Bozkurt: Milletimizin başı sağ olsun

Kent Konseyi Başkanı Bozkurt: Milletimizin başı sağ olsun
Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde kurulu bulunan Kent Konseyi Başkanı Aydın Bozkurt, terör saldırılarını kınadı ve "Milletimizin başı sağ olsun" dedi.
Erzurumajans-Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde kurulu bulunan Kent Konseyi Başkanı Aydın Bozkurt, terör saldırılarını kınadı ve "Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Şehir ve Kültür Araştırmaları Derneği'nde Kent Konseyi üyeleri ile birlikte açıklama yapan Başkan Aydın Bozkurt, şunları söyledi:

"Ülkemiz vahim bir terör saldırısıyla daha karşı karşıya kalmıştır. Öncelikle bu menfur saldırıda hayatını kaybeden Türk Silahlı Kuvvetleri personelimize ve aziz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Bizler Erzurum'da bulunan sivil toplum kuruluşları olarak birlik ve bütünlüğümüze, huzur ve güvenliğimize yönelik insanlık dışı terör saldırılarını şiddetle kınıyoruz. Terör ve şiddet hiçbir zaman hedefine ve amacına ulaşmayacaktır. Yüce milletimizin teröre asla boyun eğmeyeceğini, Türkiye Cumhuriyetinin bu oyunu bozacak güç ve kudrete sahip olduğunu kararlılıkla ilan ediyoruz."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.