Spor Haber Girişi : 03 Mart 2014 15:15

Kick boks teşvik müsabakaları nefesleri kesti

Kick boks teşvik müsabakaları nefesleri kesti
Erzurum'da düzenlenen Kick Boks Teşvik Müsabakaları kıran kırana geçti.
Erzurumajans-Erzurum'da düzenlenen Kick Boks Teşvik Müsabakaları kıran kırana geçti. Palandöken Spor Salonu'ndaki müsabakalarda sporcular madalya mücadelesi verdi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Kick Boks Teşvik Müsabakaları düzenlendi. Kıran kırana geçen mücadeleler Palandöken Spor Salonu'nda yapıldı. Pasinler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Güngör Şenses ile Kick Boks İl Temsilcisi Metin Seyitoğlu, Kick Boks İl Hakem Komitesi Başkanı Alaattin Karasu ile diğer davetlilerin de izlediği müsabakalar nefesleri kesti. Kıran Kırana geçen Semi Contact ve Full Contact müsabakalarına 50'yi aşkın minik, yıldız, genç ve büyükler kategorisinde sporcu katıldı. Murat Gülrek, Şeyda Seyitoğlu, M. Nuri Kuzu, Sibel Pirioğlu, Muhammet Karaoğlu ve Semih Yağar'ın hakem olarak görev yaptığı müsabakaların sonunda final karşılaşmaları yapıldı. Yapılan final maçlarının ardından ilk üçe girenlere madalya verildi. Kick Boks İl Temsilcisi Metin Seyitoğlu, "İl Faaliyetlerimizde yılda dört kez müsabaka düzenliyoruz. Bu müsabakalardan ikisi teşvik, ikisi de il seçmesi oluyor. Bugün de burada teşvik maçları yapıyoruz. Bu müsabakalar sonunda sporcularımız maç tecrübesi kazanıyor" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.