Siyaset Haber Girişi : 02 Nisan 2012 12:15

Kılıç ''Partimize yakışır bir kongre yapacağız''

Kılıç ''Partimize yakışır bir kongre yapacağız''
AK Parti Erzurum İl Başkanlığı görevine yeniden aday olduğunu açıklayan Murat Kılıç, “Birlik, beraberlik içerisinde partimize yakışır bir kongre yapacağız” dedi.
Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum İl Başkanlığı görevine yeniden aday olduğunu açıklayan Murat Kılıç, “Birlik, beraberlik içerisinde partimize yakışır bir kongre yapacağız” dedi.
AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, 13 Mayıs'ta yapılacak olan il kongresinde yeniden aday olacağını açıkladı. 13 Mayıs 2012 tarihinde yapılacak olan il kongresine herhangi bir program değişikliği olmadığı sürece Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağını ifade eden Kılıç, “İl teşkilatımız, genel merkezimizin istişareleri sonrasında yeniden aday olmam uygun görüldü. Kongremizi AK Partimize yakışır bir şekilde yapacağız. Birlik ve beraberliğimizi elden bırakmayacağız. Şimdiden hepimize hayırlı olsun” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.