Spor Haber Girişi : 29 Mayıs 2019 22:15

Kimse heveslenmesin Genel Kurul yok!

Kimse heveslenmesin Genel Kurul yok!
BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, “Sosyal medyada gördüm, genel kurul dedikoduları yapılıyor. Şu an için aklımızdan bile geçmiyor. Ama bizden daha iyi yapacağını söyleyen varsa buyursun gelsin” dedi.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, “Sosyal medyada gördüm, genel kurul dedikoduları yapılıyor. Şu an için aklımızdan bile geçmiyor. Ama bizden daha iyi yapacağını söyleyen varsa buyursun gelsin” dedi.

Süper Lig’den düşen ve yeni yeni şoku atlatan BB Erzurumspor’da Başkan Hüseyin Üneş, kulüp tesislerinde gazetecilere değerlendirmelerde bulundu. Kulübün geldiği süreci özetleyen Başkan Üneş, mücadelenin kaldığı yerden devam edeceğini ve takımı yeniden Süper Lige taşıyacaklarını söyledi. Onursal Başkan Mehmet Sekmen ile görüştüğünü de aktaran Başkan Üneş, “Sayın Sekmen’in destekleri devam edecek ve biz de en iyi şekilde hazırlanacağız. Bundan sonraki süreçte tek hedefimiz yeniden Süper Lig kapısını açmak olacak” dedi.

KULÜBÜN ÖNÜNÜN KAPATMIYORUZ

Sosyal medyada gündeme getirilen ‘genel kurul’ beklentilerini de “Aklımızdan bile geçirmiyoruz” diyerek noktalayan Başkan Üneş, şöyle devam etti. “Biz 5 ay önce göreve geldik ve sıkıntılı bir süreç yaşadık. Şimdi de görevimizin başındayız ve yolumuza devam edeceğiz. Ancak kulubün önünü de kapatmıyoruz. Bizden daha iyi yapacağını söyleyen varsa alsın listesini gelsin biz çekiliriz, istifa ederiz. Ama artık bu dedikoduları bir tarafa bırakmak ve kenetlenmek zorundayız.”

DÖRT HOCAYLA GÖRÜŞTÜK

PTT 1. Lig hazırlıklarına başladıklarını ve ilk olarak hoca arayışına girdiklerini dile getiren Başkan Üneş, şimdiye kadar dört isimnle görüştüklerini hem Süper Lig hem de PTT 1. Ligi tanıyan tecrübeli bir isimle anlaşacaklarını kaydetti. Üneş, “Hatalarımızdan ders çıkararak, ince eleyip sık dokuyoruz. TFF seçimleri ve bayramın hemen ardından bu konuda gerekeni yapacağız” diye konuştu.

KADROMUZU MUHAFAZA EDECEĞİZ

Bazı futbolcular hariç oyuncu kadrosunu koruyacaklarını kaydeden Başkan Üneş, Sehic ve Scuk’un takımda kalacağını ancak üst düzey bir teklif gelmesi halinde kulübün menfaatlerini düşüneceklerini belirtti. Mevcut yabancılardan 4 ya da 5’inin yine takımda kalacağını da söyleyen Üneş, “Dediğim gibi kulübün çıkarları her şeyin üstünde iyi teklifler gelmesi halinde değerlendirmelerde bulunacağız. Gidecek olan oyuncularımızla da oturup konuşacağız. Sonuçta bu takımı hep birlikte düşürdük ki onlarda bu konuda gereğini yapacaklardır” dedi. 

BORÇ 28 MİLYON

Kulübün ekonomik durumunu da paylaşan Başkan Üneş, tüm borcun 28 milyon lira olduğunu ifade etti. Bunun 15 milyonunun futbolcu alacaklarından oluştuğunu anlatan Üneş, geçmiş dönemlerden kalan bir takım icra ve borçları temizlemeye çalıştıklarını dile getirdi. Üneş şöyle devam etti. “Her konuda olduğu gibi ekonomik bilançomuz noktasında da gayet şeffafız. Borcumuz 28 milyon TL. Bugün düşen takımlara baktığımızda onların borcu yanında bizimkisi hiçbir şey. Bankalara borcu olmayan ender kulüplerden biriyiz. Ancak belimizi büken icra dosyaları var. Geçmişten gelen borçların bir kısmını temizledik, gelenleri de temizlemeye çalışıyoruz.”

HEDEF 1 MİLYON SMS

Kulübün içinde bulunduğu durumu düzeltmek adına bir destek kampanyası başlatacaklarını da söyleyen Başkan Üneş, ilk olarak SMS ile işe başlayacaklarını belirtti. Türkiye genelinde 3,5 milyon Erzurumlunun yaşadığına dikkat çeken Üneş, bir milyon SMS hedefi koyduklarını dile getirdi. Yakın bir zamanda bağış kampanyasına start vereceklerini anlatan Üneş, Acun Ilıcalı ile de görüştüğünü onunda önemli bir katkı sağlayacağını söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.