Erzurum Haber Girişi : 13 Eylül 2021 18:39

KIRKPINAR: ŞEHRİMİZİ KİME EMANET ETTİKLERİNİ GÖRÜN! 

KIRKPINAR: ŞEHRİMİZİ KİME EMANET ETTİKLERİNİ GÖRÜN! 
Yaşanan olayla ilgili özür dilemesi beklenen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, tweet attı.

ERZURUM AJANS - İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, AKP’li Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in kendisine yönelik hakaret içerikli sözleri hakkında konuştu.

 

 

Kırkpınar, "İnsani ve siyasi vicdana sığmayan sözler sarf etmiştir. Kendisine yakışan üslup bu olsa gerek, bizim siyasi ve insani üslubumuzda bu kelimeler yoktur. Sevgili yurttaşlarımızdan arzum, şehrimizi kime emanet ettiklerini görmeleridir" karşılığını verdi. 

 

 

Melih Kırkpınar, dün Erzurum'un yerel televizyonu ERK Haber'de yurttaşın sorunlarını dile getirdi. Programı izleyen AKP'li Mehmet Sekmen, telefonla yayına bağlanarak İYİ Partili Kıkpınar'a hakaret etti.

 

 

Melih Kırkpınar'ın, "Sayın Sekmen, haddini bil önce, adam gibi konuş" şeklindeki uyarısından sonra Mehmet Sekmen, bu kez Kırkpınar’a "p.....k" diyerek küfür etti.

 

 

KIRKPINAR: "BİZ KUSUR ARAYAN SİYASETİ REDDEDİYORUZ"

 

 

Yaşanan olayın ardından Melih Kırkpınar, "Diğer siyasi partiler bizim düşmanımız değil, rakiplerimizdir" yorumunda bulundu. Kırkpınar, şunları söyledi:

 

"Siyaset, bizler için vatana ve vatandaşa hizmet etme aracıdır. Bu yola çıkarken söz verdiğimiz gibi halkın içinde olacak ve sıkılmadan, yorulmadan çalışmalara deva edeceğiz. Diğer siyasi partiler bizim düşmanımız değil, rakiplerimizdir. Onların kusurlarını aramak gibi bir amacımız olmadı, olamaz. Biz, kusur arayan siyaseti reddediyoruz. Muhalefetin görevi halka yapılmayan hizmetleri tespit etmek, bunu kamuoyuna ve yetkililere bildirmektedir. Bu minvalde sürekli esnaf ve ilçe gezileri yapıp yurttaşın sıkıntılarını dile getiriyoruz. Bunu yaparken kulaktan dolma veya yanlış bilgileri kullanmıyoruz. Bizzat halkın dilinden kendi rızalarıyla aldığımız kayıtlardır.

 

 

"YURTTAŞLARIMIZDAN ARZUM, ŞEHRİMİZİ KİME EMANET ETTİKLERİNİ GÖRMELERİDİR"

 

 

Dün katıldığım canlı yayında dile getirdiğim sorunlar Belediye Başkanı Beyefendi’yi kızdırmış olacak ki programda insani ve siyasi vicdana sığmayan sözler sarf etmiştir. Kendisine yakışan üslup bu olsa gerek, bizim siyasi ve insani üslubumuzda bu kelimeler yoktur. AK Parti’ye, MHP’ye gönül vermiş kardeşlerimiz eminim ki en azından bizim kadar üzülmüşlerdir. Sevgili yurttaşlarımızdan arzum, şehrimizi kime emanet ettiklerini görmeleridir. Yıllardır şehrimizin nasıl bir zihniyet tarafından yönetildiğini görmelidirler."

 

 

SEKMEN TWEET ATTI

 

 

Öte yandan özür dilemesi beklenen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, tweet attı. Sekmen paylaşımında şu ifadelere yer verdi. 

"İnternet haber kanalındaki canlı yayın sırasında asla tasvip etmeyeceğim sözlerin ağzımdan çıkmasına, program konuğunun haksız ithamları ve ağır tahriki sebep olmuş olsa bile söylenen ifade muhatabıma yönelik değildir."

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Seni SEVMEYEN ÖLSÜNNN 11 Ekim 2021 11:21

    Bir Erzurumlu olarak SAYIN MEHMET SEKMENIN ERZURUM'A YAPMIŞ OLDUGU İŞLER KIMSE INKAR EDEMEZ.BELEDIYENIN YAZ OKULLARI OLSUN.OKULLARIN.ara tatilinde Kayak kursları Şuanda Mehmet SEKMEN bey zamanında Erzurumda KAYAK Yapmayan Çocuk kalmadı.. Ben Canlı Yayını izledim..KIRPINAR Bey MEHMET SEKMEN'i Tahrik etti.izlemeyenler varsa izlesinler.Ama.Keske Mehmet SEKMEN BEY p......k lafını Söylemeseydi...Ben inanıyorum.bir Erzurumlu olarak.bir DADAŞ OLARAK bilinçli yapılmamış.bir hakaret Sn:MEHMET SEKMEN BEY ERZURUMUN.ÇEVRESINI DEĞISTIRDI.CAMILER HANLAR .HAMAMLAR.Medreseler.TABIYALAR.TÜRBELER PİKNİK ALANLARI KENTSEL DÖNÜŞÜM. KIŞ TURİZMİ .DAĞA YAPMIŞ OLDUĞU SPOR KOMPLESLERİ.SÜPERLİG OLSUN .PTT.1.LIĞ OLSUN.2.LIĞ OLSUN HEMEN HEMEN Her dönem 40 Yakın küsüp geliyor.ERZURUMA BENİM KENDI ŞAHSI FIKRİM MEHMET SEKMEN BEY İNŞALLAH ERZURUMDA 3.DÖNEMINİDE YAŞAR...SEVEN OLUR.SEVMEYEN OLUR.DEDIĞIM GIBI O BENIM.KENDI FIKRİM.

  • Çağrı 14 Eylül 2021 12:55

    Yaptığı hizmetler eyw unutulmaz ama hicbir siyasetci bir başka siyasetciye veya yurtdaşa küfür etmesi görmezden gelinemez bir akp li olarak yadirgiyorum sayın başkana soruyorum yarın vatandaş la girdiginiz diyalogda küfür mü edeceksiniz.kusura bakmayin sis siyasetcisiniz külhan beyi deyil millete efendi.olmaya değil hizmetkâr olmaya geldiniz.gorevinizi yapacaksanız yapın yapmayacaksınız istifa edin gidin.

  • Selim Midilliç 14 Eylül 2021 08:56

    Başkanlığı döneminde Erzurum'a yapılan hizmetlerini görmemezlikten gelmek insanî vicdanı hiçe saymaktır