Spor Haber Girişi : 05 Nisan 2022 15:23

"Kış uykusundan uyandık"

Dadaşların genç çalıştırıcısı Muzaffer Bilazer, 5 gollü Balıkesir zaferinden sonra, "Bu galibiyet bizi kış uykusundan uyandırdı" dedi.

ERZURUM AJANS / Spor Toto 1. Ligin 30’ncu haftasında deplasmanda Balıkesirspor’u 5-1 mağlup eden BB Erzurumspor’da Futbol Sorumlusu Muzaffer Bilazer, farklı galibiyetin kendilerini kış uykusundan uyandırdığını söyledi.

 

Bilazer, “Artık bundan sonra kalan 7 maçımızı düşünüyoruz. Bir sonraki müsabakamızda daha iyisini nasıl yaparız, onun mukayesesini ve analizini yapacağız. Balıkesir maçı bu anlamda çok önemliydi, bizi adeta kuş uykusundan uyandırdı bu skor, ama bu skoru taçlandırmamız için bir sonraki mücadelemizi kazanmamız gerekir” dedi.

 

Rüzgar olmasa daha da fark olurdu

 

Balıkesirspor’un ligdeki durumu itibari ile kaybedeceği bir şey olmadığını ancak kendilerinin de rakibe oyun şansı ve pozisyon fırsatı tanımadıklarına işaret eden Teknik Patron Muzaffer Bilazer, “Rüzgar olmasa skor belki çok daha farklı olabilirdi, Beş gol attık ama daha da fazlasını atabilirdik. Artık Balıkesir maçını geride bıraktık. Bir sonraki mücadelemizi düşünmeye başladık. Bolu maçını kazandığımızda şartların bizi nereye doğru yönlendireceğini biliyoruz ve bu mantıkla müsabakaya hazırlanacağız” dedi. Nurullah PALA

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.