Erzurum Haber Girişi : 22 Mayıs 2012 16:15

Kıyı köşe sevindirmeye devam ediyor

Kıyı köşe sevindirmeye devam ediyor
Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde öğrenim gören 3 öğrencinin, Erzurum’da ki engelli vatandaşlar için başlattıkları akülü araç ve tekerlekli sandalye kampanyası hız kesmeden devam ediyor.
Erzurum Ajans-Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde öğrenim gören 3 öğrencinin, Erzurum’da ki engelli vatandaşlar için başlattıkları akülü araç ve tekerlekli sandalye kampanyası hız kesmeden devam ediyor.
Kurdukları ‘’Kıyı Köşe Erzurum’’ grubuyla Erzurum da ki engelli vatandaşlar için seferber olan, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri Mehmet Can Cihan, Rıdvan Yıldızhan ve Hakan Kuloğlu, kısa bir süre içerisinde, Erzurumlu hayırseverlerin de destekleriyle 4 akülü aracı ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara teslim etmişti.
Erzurum Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Haşim Özcan’ın da çalışmaları desteklediği gençler, daha çok ihtiyaç sahibi engelli vatandaşa ulaşabilmek için Erzurumlu hayırseverlerin desteklerini bekliyor.
Kıyı Köşe Erzurum Grubu son olarak da, Erzurumlu iş adamı Vedat Osmanağaoğlu’nun sponsorluğuyla temin edilen 6 adet tekerlekli sandalyeyi, sahiplerine ulaştırabilmek için hareke geçti. Erzurum’un Aziziye İlçesine bağlı Başovacık Köyünde 105 yaşındaki Nazegül Yazıcı’ya ve yine Aziziye İlçesine bağlı Yukarıcanören Köyünde 75 yaşındaki Allı Çakmak’la birlikte Pasinler İlçesine bağlı Ardıçlı Köyünde 12 yaşında Hamit Doğan’a tekerlekli sandalyelerini teslim eden Kıyı Köşe grubu, vatandaşların mutluluklarına da ortak oldu.
İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Haşim Özcan, ‘’Daha çok engelli vatandaşa yardım eli uzatabilmek için Erzurumlu hayırseverlerin ilgisi beklediklerini’’ söylerken; ‘’ Tıp Fakültesi Öğrencileri Mehmet Can Cihan, Rıdvan Yıldızhan ve Hakan Kuloğlu’nun, Kıyı Köşe Erzurum adını verdikleri bu yardım hareketinin desteklenmesi gerektiğini’’ kaydetti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.