Bölge Haber Girişi : 27 Mayıs 2010 12:26

KKEF Orkestra korosu beğenildi!..

KKEF Orkestra korosu beğenildi!..
Atatürk Üniversitesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı tarafından organize edilen Orkestra-Koro Konseri katılımcılara müzik dolu anlar yaşattı.

Erzurum Ajans-Atatürk Üniversitesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı tarafından organize edilen Orkestra-Koro Konseri katılımcılara müzik dolu anlar yaşattı. Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konseri Atatürk Üniversitesi öğrencileri zevkle dinledi.
Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Yıldırım, fakültenin Atatürk Üniversitesi’nin en eski ve en kalabalık fakültelerinden biri olduğunu hatırlatarak, “KKEF’nde onlarca bölüm var. Bölümlerimiz yıl boyunca çeşitli bilimsel ve kültürel etkinliklerde bulunmaya devam ediyor. Fakültemiz Müzik Anabilim Dalı tarafından gerçekleştirilen Orkestra-Koro Konseri de bu faaliyetlere yeni bir halka ekledi. Konser çok başarılı geçti. Emeği geçen arkadaşlarımı yürekten kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.
KKEF Müzik Anabilim Dalı Orkestra Koro Konseri’ni akademisyenlerin yanı sıra Genel Sekreter Prof. Dr. Üstün Özen’de izledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.