İlçeler Haber Girişi : 26 Eylül 2016 18:05

Kolordu Komutanı Özoğlu, Korkut'u ziyaret etti

Kolordu Komutanı Özoğlu, Korkut'u ziyaret etti
9. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'a iadeyi ziyarette bulundu.
Erzurumajans-9. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'a iadeyi ziyarette bulundu. 

Özoğlu, iadeyi ziyarette bulunduğunu belirterek, "Yakutiye sakiniyiz, Başkanımız bize hoş geldin demişti, bizde iadeyi ziyaret için çayını içmeye geldik" dedi. 

Kolordu Komutanı Özoğlu, Yakutiye'nin sınırlarını, Erzurum'un merkez ilçe sayısını sordu. Tümgeneral Özoğlu, "Bundan sonra Erzurumluyuz, Yakutiye sakiniyiz. Oturduğumuz yeri öğrenmekte fayda var. Başkanımızın hizmetlerinden bizde yararlanacağız, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Ali Korkut, 9. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu'nun ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti. Korkut, "Biz milletin hizmetindeyiz, Kolordu Komutanımız da millete hizmet ediyor. Alanlarımız farklı, amacımız aynı. Belediyecilik hizmeti her kesimi olduğu gibi, askeri bölgeleri de içermektedir" şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.