Erzurum Haber Girişi : 06 Ocak 2022 16:39

Kolordu komutanı Uzun'a 'Sarıkamış' kitabı

Kolordu komutanı Uzun'a 'Sarıkamış' kitabı
Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK), Kolordu Komutanı Erhan Uzun'u ziyaret etti.

ERZURUM AJANS - Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK), 9’uncu Kolordu Komutanı Tümgeneral Erhan Uzun’u ziyaret ederek, ‘Erzurum’dan Sarıkamış’a, Şehitlerin İzinde’ kitabını takdim ettiler. 


Bu yıl 107’ncisi, 7- 9 Ocak günleri yapılacak Sarıkamış şehitlerini anma törenleri öncesinde Başkan Erdal Güzel, Sabri Topdağı ve Abdurrahman Zeynal’dan oluşan ER-VAK heyeti, Kolordu Komutanı Erhan Uzun’u ziyaret etti.

 

Karargahta gerçekleşen görüşmede Tümgeneral Uzun’a, Başkan Erdal Güzel, ‘Erzurum’dan Sarıkamış’a, Şehitlerin İzinde’ ve kendisine ait ‘Güzel Gezginin Anıları‘, Sabri Topdağı ise ‘Aziziye-Mecidiye Tabyaları ve Tabyalarda Yazılan Destan’ imzalı kitaplarını sundu.


Başkan Erdal Güzel, Sarıkamış Harekatı ve Allahuekber Şehitlerinin ülke gündemine ER-VAK tarafından taşındığını daha sonra bu programlara Sarıkamış Dayanışma Grubunun destek verdiğini hatırlattı. Yöre halkının 9’uncu Kolordu ile özdeşleştiğine vurgu yapan Erdal Güzel, “Kolordu Komutanlığı, Erzurumlu'nun en sevdiği, en yakın bulduğu ve en rahat ettiği kamu kuruluşudur” diye konuştu.


Görüşmeden memnun kaldığını ifade eden Tümgeneral Erhan Uzun da Başkan Erdal Güzel ve ER-VAK heyetine teşekkür etti. İHA

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.