İlçeler Haber Girişi : 13 Ekim 2016 17:45

Kolordu Komutanı'ndan Başkan Bulutlar'a ziyaret

Kolordu Komutanı'ndan Başkan Bulutlar'a ziyaret
Erzurum 9'ncu Kolordu Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'a iadeyi ziyarette bulundu.
Erzurumajans-Erzurum 9'ncu Kolordu Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'a iadeyi ziyarette bulundu.

Tümgeneral Özoğlu, "Şehrimizi, ilçelerimizi ve kurumlarımızın daha yakından tanımak ve istişare etmek için bu tür ziyaretlerimizi zaman zaman gerçekleştiriyoruz. Belediye Başkanımız bizleri ziyaret etmiş hoş geldi demişti. Bizler de iadeyi ziyarette bulunduk. Çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise, 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu'nun ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti. Başkan Bulutlar, "Bu Aziz Millete her zaman minnettarız ve hizmetindeyiz. Türk Silahlı Kuvvetleri ve onun neferleri de her ne kadar ayrı kulvarlarda olsalar da onlar da milletine hizmet ediyor. Alanlarımız farklı, amacımız bir ve aynı" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.