Türkiye Haber Girişi : 04 Ekim 2021 16:17

Komandolar terör örgütünün inine girdi!

Komandolar terör örgütünün inine girdi!
MSB: "12 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi."

ERZURUM AJANS - Ele geçirilmesinin imkansız olduğu söylenen terör örgütü PKK'nın sözde doğu karargahının ele geçirilmesinin ardından, bölgedeki 12 terörist de öldürüldü.

 

Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütü PKK/KCK'ya güçlü bir darbe indirildiğini duyurdu.

 

Avaşin-Basyan'daki Pençe Yıldırım operasyon bölgesinde PKK'nın ele geçirilmesi imkansız olarak nitelendirdiği sözde doğu karargahına komandolar giriş yaptı. Komandolar, mağaraya sızarak teröristlerle girdikleri çatışmada, 12 PKK'lı terörist, silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi.

 

MSB'nin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 

 

"Terör örgütü PKK/KCK’ya Irak’ın kuzeyinde güçlü bir darbe daha indirildi. Pençe-Yıldırım operasyon bölgesindeki Avaşin-Basyan’da bulunan, PKK/KCK terör örgütünün çok güvendiği ve “ele geçirilmesi imkânsız” diye tanımladığı sözde doğu karargâhı ele geçirildi.

 

Başarılı bir operasyonla mağaraya sızmayı başaran ve teröristlerle çatışmaya giren Komandolarımız, PKK/KCK terör örgütü mensubu 12 teröristi silahlarıyla birlikte etkisiz hâle getirdi."

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.