Bölge Haber Girişi : 06 Ağustos 2010 13:59

Komutanlar taburcu oldu!..

Komutanlar taburcu oldu!..
Doğubayazıt İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ufuk Gökmen, Ankara'ya tayin olduğu için görevi devredeceği Binbaşı Zekeriya Beğendi'yle birlikte Balıkgölü yakınındaki Bezirhane köyündeki jandarma karakolunda inceleleme yaptı.

Erzurum Ajans-Doğubayazıt İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ufuk Gökmen, Ankara'ya tayin olduğu için görevi devredeceği Binbaşı Zekeriya Beğendi'yle birlikte Balıkgölü yakınındaki Bezirhane köyündeki jandarma karakolunda inceleleme yaptı.

İki araçtan oluşan konvoy, Bezirhane'den 24 Temmuz günü saat 10.00'da Sarıbıyık köyüne dönerken, yola teröristlerce yerleştirilen bomba araçların geçişi sırasında uzaktan kumandayla patlatıldı. Bombalı tuzakta araçta bulunan 2 asker hafif, Yüzbaşı Ufuk Gökmen ile Binbaşı Zekeriya Beğendi ise ağır yaralandı. Askeri helikopterle Erzurum'a getirilen yaralılar, Mareşal Fevzi Çakmak Askeri Hastanesine kaldırıldı. Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesinde başarılı bir beyin ameliyatı geçiren Yüzbaşı Gökmen ile tedavisi tamamlanan Binbaşı Begendi, önceki gün taburcu edildi. Doktorlar, "Yüzbaşı Gökmen'in durumu ağırdı. Ama başarılı bir ameliyat geçirdi. Böylece pusuda yaralananların tümü sağlığına kavuştu" diye konuştular.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.