Ekonomi Haber Girişi : 14 Kasım 2011 17:17

Konaklı kayak merkezi baharı bekliyor

Konaklı kayak merkezi baharı bekliyor
Altı adet 5 yıldızlı otel inşaatı birden başlayacak. Konaklı bir kaç yıl içinde dünya çapında bir kayak ve kış sporları merkezi olacak.
Erzurum Ajans-Altı adet 5 yıldızlı otel inşaatı birden başlayacak. Konaklı bir kaç yıl içinde dünya çapında bir kayak ve kış sporları merkezi olacak.

Konaklı`da yapılması planlanan 5 yıldızlı oteller için artık geri sayım başladı. Şimdiye kadar turizm bakanlığı ile bazı işletmeler arasındaki dava yüzünden ilerleme kaydedilemeyen Konaklı Kayak Merkezi önümüzdeki yaz sezonuyla birlikte büyük bir hamleye hazırlanıyor.

Aralarında çok büyük otellerinde olduğu çok sayıdaki turizm şirketi Konaklı`yı mercek altına aldı. 2011 Kış Oyunları döneminde yarışmalara katılmak için dünyanın dört bir tarafından Erzurum’a gelen yabancı sporcuların da pistlerine tam not verdiği Konaklı’nın 50 bin kişinin aynı anda kayak yapabileceği bir kapasitesi bulunuyor.

Konaklı Kayak Merkezi yapılacak yatırımlarla Erzurum’la birlikte tüm bölgenin yüzünü güldürecek. (Palandöken)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.