Spor Haber Girişi : 15 Temmuz 2018 13:23

Kondisyon depoladılar

Kondisyon depoladılar
Türk kayağının önde gelen kulüplerinden olan Erzurum Kayak Kulübü sporcuları yaz kampıyla güç depoluyor.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Türk kayağının önde gelen kulüplerinden olan Erzurum Kayak Kulübü sporcuları yaz kampıyla güç depoluyor. Yaklaşık bir aydır kros ve dayanıklılık idmanları yapan sporcular tırmanış tecrübesi de yaşadılar. Kondisyon yükledikleri sporcuların çok eğlendiğini söyleyen Kulüp Başkanı Atakan Alaftargil, ''Bu kış sezonunda tüm madalyaları toplayacağız'' dedi.



Türk Kayağının efsane kulübü, Erzurum Kayak Kulübü yeni sezonda yurt içi ve yurt dışı müsabakalarda daha büyük başarılara imza atmak için kolları sıvadı. Eski olimpiyat sporcusu Atakan Alaftargil’in kulüp Başkanlığına seçilmesiyle  birlikte adeta küllerinden doğan Erzurum Kayak Kulübü kış hazırlıklarına şimdiden başladı.  Yaz kondisyon kamplarıyla iddialı bir şekilde sezona hazırlanan kulübün sporcuları her gün kros ve güç idmanı yapıyorlar. Genç antrenörler Ece İş ve Mustafa Topaloğlu’nun yanı sıra antrenör Engin Polat nezaretinde çalışmalarını sürdüren minik, yıldız, genç ve büyük kayakçılar zorlu bir tırmanış gerçekleştirdiler. Türkiye’nin en büyük tırmanış duvarında Atatürk Üniversitesi Spor Kulubünden dağcılar Yunus Emre Karacan ve ekibinin gözetiminde metrelerce yüksekliğe çıkan sporcular heyecanlı ve keyifli anlar yaşadılar. Ailelerin de meraklı gözlerle izlediği tırmanışın sporcular için hem bir idman hem de eğlenceli bir aktivite olduğunu kaydeden Erzurum Kayak Kulübü Başkanı Atakan Alaftargil, bu yıl tüm yarışlarda iddialı olduklarını söyledi. Kayak kulübünün geçmiş yıllarda Türk Milli Takımına çok sayıda sporcu kazandırdığını anımsatan Başkan Alaftargil, “Bu misyonumuzu sürdürmek için büyük bir çaba gösteriyoruz. Kış sezonu öncesinde başlattığımız bu yaz kamplarıyla form tutan sporcularımız kayakta çok daha başarılı olacaklar. Ailelerin de verdiği büyük destekle bu yıl bir çok madalya ve şampiyonluğa ambargo koyacağız” diye konuştu.










Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.