Ekonomi Haber Girişi : 23 Eylül 2012 22:33

Korkmazlar contalı beton boruya TSE belgesi

Korkmazlar contalı beton boruya TSE belgesi
Doğu Anadolu'nun marka kuruluşu Korkmazlar, Entegre Contalı Beton Boru sistemlerine TSE belgesi alarak, rakiplerine fark attı.
Erzurum Ajans-Doğu Anadolu'nun marka kuruluşu Korkmazlar Grup, Entegre Contalı Beton Boru sistemlerine TSE belgesi alarak, rakiplerine fark attı.

Doğu Anadolu'da ilk olan, çapı 150 mm den 800 mm'ye, 1000 mm'den 3600 mm'ye kadar Beton ve Entegre Contalı Buhar Kürlü Beton Boru üretimine kısa bir süre önce başladıklarını söyleyen Korkmazlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Necati Korkmaz, bölgeye yatırım yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

2012 yılında hizmete giren Entegre Contalı Beton Boru TSE Belgesi ve İller Bankası vizesini aldıklarını söyleyen Korkmaz, şöyle konuştu: ''Betonarme boruları diğer ürün tipleriyle karşılaştırdığımızda avantajları şu şekildedir. Aşırı pürüzsüz iç yüzey, üstün eklem yerleri, eşsiz yapısal bütünlük, kanıtlanmış uzun ömürlülük, yanıcı olmayan, zehirleyici olmayan, çevreyle dost, doğal maddelerden yapılmış yerel üretilmiş olduğunu göreceksiniz. Betonarme borular en az 75 yıl ömrü olan ve şuan bilinen mühendislik içindeki en doğal ürünler kullanılarak yapılan borulardır.Kimyasal veya petrol bazlı bir ürün değildir. Beton Boru Makinamız  Doğu Anadolu da ilk olma özelliğini taşıyor. Makinemizde aynı anda üç kalıp bağlayıp, bir baskıda üç adet boru üretme imkanı ve harcı sürekli karıştırıp aynı anda kolay dolum sağlayan harç arabası. Beton boruda yüksek nakliye bedeline de böylelikle son verdik.''

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.