Siyaset Haber Girişi : 24 Şubat 2014 16:40

Korkut, Bosna Caddesi esnafını gezdi

Korkut, Bosna Caddesi esnafını gezdi
Yakutiye Belediye Başkanı ve Ak Parti Başkan Adayı Ali Korkut, beraberinde Meclis Üyesi adayları Reis Tanas, Recep Aydın, Taner Akgün ile birlikte Saray Bosna semtinde esnaf ziyaretinde bulundular.
Erzurumajans-Yakutiye Belediye Başkanı ve Ak Parti Başkan Adayı Ali Korkut, beraberinde Meclis Üyesi adayları Reis Tanas, Recep Aydın, Taner Akgün ile birlikte Saray Bosna semtinde esnaf ziyaretinde bulundular. Vatandaş ve esnafı tek tek dinleyen Korkut, teveccüh olursa ikinci dönemin hizmetlerin katlanarak devam edeceği sözünü verdi. Halka hizmet yolunda kendini kanıtlayan bir partinin adayı olduğunu anımsatan Korkut, 'Yeni dönem, yeni hizmetlerle sizlerin hizmetinde olmayı amaçlıyoruz. Bunun için desteğinizi istiyoruz" dedi.

Ak Parti Hükümeti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 12 yıldır yaptığı hizmetler ve kendisinin Yakutiye ilçesinde yaptığı çalışmaların iyi bir kanıt olduğunu savunan Ali Korkut, "Biz sizlerden destek isterken, sizlere en iyi hizmeti sunmak amacıyla bunu istiyoruz. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti hükümetinin 12 yılı bulan başarısı ortada. Türkiye'nin neler kazandığını hepimi biliyoruz. Halkımızın da bu hizmetleri yok saymayacağına inanıyoruz. Belediye başkanı olarak bir dönem Yakutiye ilçemize hizmet ettim. Yaptıklarım ortada. Kentsel Dönüşüm Projelerimiz, tarihi eserlerin çevresiyle ilgili yaptığımız projeler, parklar, bahçeler, oyun alanları ve gençliğe yatırımlarımız ile sizlerin şahidi olduğu hizmetlerin devamı için bir dönem daha desteğinizi istiyoruz" dedi.

Ali Korkut, her bir vatandaşa çalışmalarını ve Ak Parti iktidarının farkını anlatmayı hedeflediğini belirterek elini tuttuğu her vatandaşa "Erzurum ve Türkiye, Ak Parti iktidarı ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın hizmetlerini biliyor. Türkiye'nin nereden nereye geldiğini içerisinde yaşayarak görüyoruz. Bunca hizmet millet için ve bizlerde millet için varız. Bu yolda daha iyi hizmetler için sizlerin desteğini istiyoruz. Hükümetimizin bu dönem her bir oya, daha güçlü hizmet için ihtiyacı var. Bizim insanımızın kendisine hizmet edenin her zaman elinden tutacağına inancım tamdır. Yeni dönem yeni hizmetler için bir daha sizlerden oy istiyorum" ifadelerini yineledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.