İlçeler Haber Girişi : 27 Mart 2018 13:37

Korkut, başarıyı ödüllendirdi

Korkut, başarıyı ödüllendirdi
Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, TUBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projesi yarışmasında bölge birinciliği elde eden Miraç Karadağ'ı bisiklet ile ödüllendirdi.
Erzurumajans-Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, TUBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projesi yarışmasında bölge birinciliği elde eden Miraç Karadağ'ı bisiklet ile ödüllendirdi. Cumhuriyet Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Miraç Karadağ, başkan Korkut'un ödülünün kendisini projedeki başarısı kadar mutlu ettiğini söyledi.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, "Sakla samanı, gelir zamanı" isimli projesiyle bölge birinciliği elde eden Cumhuriyet Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisini ödüllendirdi. Okul Müdürü Çiğdem Hopur, danışman öğretmen Akif Bumin ile birlikte Ali Korkut'u makamında ziyaret eden TUBİTAK ödüllü Miraç Karadağ'a Başkan Korkut, bisiklet hediye etti. Okul Müdü Çiğdem Hopur, lise olarak Başkan Ali Korkut'un her zaman desteğini gördüklerini belirterek, öğrencilerinin ödüllendirilmesinden dolayı ayrıca teşekkür etti. 2018 yılı Lise öğrencileri araştırma projeleri yarışmasında 'Sakla samanı, gelir zamanı' isimli sosyoloji dalındaki projesiyle bölge birinciliği elde eden Miraç Karadağ, ödül kazandığı andaki duyduğu mutluluğa eş bir heyecan ve mutluluk yaşadığını söyledi. Miraç Karadağ, "Başarının ödüllendirilmesi, teşvik edilmesi çok güzel bir duyguymuş. Belediye Başkanım Ali Korkut'a bu davranışı için çok teşekkür ediyorum. Çok mutlu oldum. Yarışmadan sonra böyle bir ödül, büyük sürpriz oldu. Çok sağ olsun Ali başkanım" dedi.

Belediye Başkanı Ali Korkut, başarının teşvik edilmesinin, yeni başarıları destekleyeceğini belirterek, "Kızımız, 2018 yılı lise öğrencileri araştırma projeleri yarışması "Sakla samanı, gelir zamanı" isimli projesiyle Sosyoloji dalında birinci olmuş. Okulun bulunduğu çevre itibariyle çok kıymetli bir başarıdır. Miraç kızımız, çalışmanın başarının önünde engel tanımayacağının en güzel örneği. Kendisini tebrik ediyorum. Başarıyı ödüllendirerek başka öğrencilerimize de örnek olmasını istiyorum" şeklinde konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.