Erzurum Haber Girişi : 24 Ocak 2014 17:20

''Korkut Erzurum'a kalıcı eserler bırakmıştır''

''Korkut Erzurum'a kalıcı eserler bırakmıştır''
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'un, yaptığı hizmetlerin ve kalıcı eserlerinin Erzurum için bir kazanç olduğunu söyledi.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'un, yaptığı hizmetlerin ve kalıcı eserlerinin Erzurum için bir kazanç olduğunu söyledi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, AK Parti'den yeniden Yakutiye Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Ali Korkut'u kutlayarak, göreve yeniden seçilmesi halinde Erzurum'a kalıcı eserler bırakacağına inandığını söyledi. İç İşleri Bakanı Efkan Ala'nın babası Temel Ala'nın da hazır bulunduğu ziyarette, Ali Korkut'un ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'un Erzurum'da spora önem veren bir belediye başkanı olduğunu ve şehre kalıcı eserler kazandırdığını belirtti. Arısoy, "Medyadan takip etmiştik, Belediye Başkanımız Erzurum'a Yakutiye Kent Meydanı'nı kazandırdı. Recep Akdağ Caddesi'ni açtı. Bu tür kalıcı hizmetler çok önemli. İnanıyorum ki, yeniden seçilmesi halinde Erzurum'a daha kalıcı eserler kazandırmaya devam edecek" dedi.

YAKUTİYE ERZURUM'UN AYNASI


Erzurum Yakutiye İlçesi'nin kentin adeta aynası olduğunu belirten Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, ilçenin modernleşmesi için gayret gösteren Belediye Başkanı Ali Korkut'un, sporda da atılım yapmasının gurur vesilesi olduğunu söyledi. Arısoy, "Futbolda BAL liginde mücadele eden Yakutiye Belediyespor'un salon sporlarında da bir çok şampiyon sporcusu var. Belediyemizin bu sporculara el atması ve onlara destek vermesi bizim için büyük avantajlar sağlıyor. Yakutiye Belediyesi ile bundan önce olduğu gibi bundan sonra da iyi ilişkilerimiz tüm hızıyla devam edecek" diye konuştu.

KORKUT: ERZURUM'UN HİZMETKARIYIZ


Erzurum'a hizmet etmenin Hak'ka hizmet etmek olduğunu belirten Yakutiye Belediye Başkanı ve AK Parti Yakutiye Belediye Başkan Adayı Ali Korkut, "Biz iş başına geldiğimiz günden beri Başbakanımız ve hükümetimizin destekleri ile bir çok kalıcı esere imza attık. İnanıyorum ki, seçimi kazanmamız halinde Yakutiye'de yeni bir dönem başlayacak. Kentsel dönüşüm projelerimizle Yakutiye Erzurum'un parlayan bir yüzü olacak. Yakutiye'de ikamet eden vatandaşlar modern ve çağdaş görünümlü bir ilçede yaşamanın mutluluğunu yaşayacak" dedi. İç İşleri Bakanı Efkan Ala'nın babası Temel Ala'da, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy'a yeni görevinde başarılar dileyerek, yaptığı çalışmalardan dolayı kendisini kutladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.