İlçeler Haber Girişi : 09 Ağustos 2012 14:00

Korkut Hilalkentpark'ı sıkı tutuyor

Korkut Hilalkentpark'ı sıkı tutuyor
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Erzurum’a ikinci mesire alanı olarak inşa edilen Hilalkentpark’ta çalışmaları sık sık denetliyor.
Erzurum Ajans-Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Erzurum’a ikinci mesire alanı olarak inşa edilen Hilalkentpark’ta çalışmaları sık sık denetliyor. Ramazan ayı nedeniyle gevşeme gözlemlediğini belirten Korkut, çalışanlara uyarılarda bulunuyor. Zaman zaman işçiliği beğenmeyen Korkut, işlerde yenileme yaptırıyor.
HilalkentPark’da çalışmaları sık sık denetleyen Ali Korkut, işleri hızlandırmak istiyor. Ramazan nedeniyle işlerde gevşeme gözlemleyen Yakutiye Belediye Başkanı Korkut, “Erzurum’un bu yakasına güzellik katacak, bölgede görünümün değişmesine yol açacak bir çalışma yapılıyor. Büyüklüğü ve içeriğiyle insanların huzur içerisinde pikniklerini yapabilecekleri piknik ve mesire yerinin biran önce tamamlanmasını arzuluyorum. Bunun için sık sık kontroller yapıyorum. Ramazan nedeniyle bir gevşeme gözlemliyorum. Yüklenici firmayı da uyararak ihale süresine riayet etmelerini istiyorum. İnşallah bu yıl içerisinde, kış gelmeden hizmete açmış oluruz. İlk pikniği de burada geniş bir katılımla, basınımız ve protokolümüzün de katılımıyla yapmak istiyoruz” dedi.

İŞÇİLİKLERDE TİTİZ

Ali Korkut, parkta yapılan üretimleri de sıkı denetimden geçiriyor. Mimarlık mesleğinin getirmiş olduğu titizlikle yapılan işçilikleri ve üretimleri inceleyen Ali Korkut, zaman zaman üretimlerin yeniden yapılmasını istiyor. Korkut, “İnsan için bir şey yapıyorsanız, en layıkını yapmalısınız. Bazen işçilerin hassas davranmamaları nedeniyle yanlış işçilik oluşabiliyor. Bunları tespit edince söktürüp yeniden yaptırıyorum. Buna özen göstermezsem, ortaya iyi olmayan görüntüler çıkabilir” şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.