İlçeler Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Korkut terörü lanetledi

Korkut terörü lanetledi
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Hakkari`nin Işık Bölgesi’nde, Çukurca 21’inci Sınır Jandarma Tugay Komutanlığı’na bağlı sınırın sıfır noktasındaki Kekliktepe Karakolu’na teröristler tarafından yapılan alçak saldırıyla ilgili
Erzurum Ajans-Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Hakkari`nin Işık Bölgesi’nde, Çukurca 21’inci Sınır Jandarma Tugay Komutanlığı’na bağlı sınırın sıfır noktasındaki Kekliktepe Karakolu’na teröristler tarafından yapılan alçak saldırıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, milli birlik ve kararlılık mesajı verdi. Korkut, yapılanın yapanların yanına kar kalmayacağını ifade ederek "Milletin kararlılığıyla terör belasından mutlaka kurtulacağız. Bu millet acıyı içinde taşıyacaktır, ancak asla terörün karanlığında boğulmayacaktır" dedi.
Ali Korkut, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül`ün sözlerine de atıf yaparak saldırının intikamının çok büyük ve misliyle alınacağını söyledi.

Türk milletinin azimli ve kararlı olarak terörle mücadelesini sürdüreceğini vurgulayan Korkut, "Türk milleti, Hükümeti ve Ordusu ile bir bütün olarak ayrılıkçı ve bölücü terör karşısında mücadelesini sürdürecektir. Bu uzun soluklu bir mücadeledir ve arkasında başka güçler vardır. Bütün millet bilmeli ki; bu saldırıların hedefi aslında Türk milletinin bu topraklardaki varlığıdır. Terör örgütü işte bu güçlerin maşası ve oyuncağıdır. Yüreğimiz yanıyor, canımız acıyor ama kararlılığımız asla sarsılmayacaktır. Milletimize, şehit annelerine, şehitlerimizin ailelerine baş sağlığı, şehitlerimize Allah`tan rahmet diliyorum" şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.