İlçeler Haber Girişi : 11 Haziran 2014 16:10

Köy muhtarı Sulu YBO öğrencilerini ağırladı

Köy muhtarı Sulu YBO öğrencilerini ağırladı
Erzurum Pazaryolu İlçesi Göztepe Köyü Muhtarı Cemalettin Sulu, köy sakinleriyle birlikte Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerini köyünde ağırladı.
Erzurumajans-Erzurum Pazaryolu İlçesi Göztepe Köyü Muhtarı Cemalettin Sulu, köy sakinleriyle birlikte Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerini köyünde ağırladı.

Pazaryolu Kaymakamı Ayhan Terzi, eşi Gökçe Tuğba Terzi, Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan ve yoğun katılımın olduğu öğrenci şenliği görülmeğe değer renkli görüntülere sahne oldu. Uçturtmaların uçurulduğu, yöresel oyunların oynandığı, kız ve erkek öğrencilerden oluşan mehter takımının gösteri sunduğu şenlikte herkes çok mutluydu. Muhtar anlamlı etkinlikte öğrencilere bir inek keserek ikramda bulundu. Her şeyin organik ve doğayla iç içe olduğu etkinlikte yerel sanatçıların söylediği türkülerle daha da anlam kazandı. Kaymakam Ayhan Terzi, "Öğrencilerimiz eğitim öğretim döneminde derslerinde başarılı olmak için yoruldular. Bu yorgunluklarını aileleri ve arkadaşları ile birlikte eğlenerek atmaları daha anlamlı ve kalıcı olur diye düşünerek bu etkinliği düzenledik. Bu etkinlikte emeği geçen muhtarımıza, idarecilerimize, öğretmenlerimize ve tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Muhtar Cemalettin Sulu ise "Yatılı Bölge Ortaokulu ile bir aile gibi olduk. Sürekli okula öğrenci götürüp getirmekteyim. Okulda yapılan hizmetler beni çok etkiledi. Bu sebeple ilçemizin her köyünden gelen bu yavrularımıza bir görev sorumluluğu çerçevesinde böyle bir etkinlik yapmaya karar verdim" dedi.

Sulu, Kaymakam Terzi ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.