Erzurum Haber Girişi : 04 Ağustos 2022 20:02

KPSS ile personel alım süreçleri yeni takvimi göre güncellenecek

KPSS ile personel alım süreçleri yeni takvimi göre güncellenecek
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, KPSS sınavıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

ERZURUM AJANS / Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 31 Temmuz'da yapılan KPSS oturumunun iptal edilmesi, 6-7 ve 14 Ağustos’ta yapılacak oturumların da ertelenmesi nedeniyle, kamu kurumlarının KPSS ile personel alım süreçlerinin yeni KPSS takvimine göre güncelleneceğini açıkladı. 

 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “2022-KPSS kapsamında 31 Temmuz'da yapılan oturumların iptal edilmesi, 6-7 ve 14 Ağustos'ta yapılacak oturumların da ertelenmesi nedeniyle, kamu kurumlarımızın KPSS ile personel alım süreçleri yeni KPSS takvimine göre güncellenecektir. KPSS ile alım yapmayı planlayan kamu kurumlarımız, kontenjan ve şartlarını 17 Eylül'de başlayacak KPSS takvimindeki sınavların gerçekleşmesi ve sonuçların açıklanmasının ardından ayrıca duyuracaktır” ifadelerini kullandı. İHA

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Taha Tuğlular 05 Ağustos 2022 11:14

    Güncellense ne olacak? Adam KPSS' den 95 puan alıyor, ne olduğu belli olmayan, bir özelliği olmayan, tırı viri bir sözde mülakattan adama 55 puan verip bu başarılı adamı eliyor, kendi adaminiza , bu mülakattan 95 puan verip onu işe aldığınız iddia ediliyor. Bu soruları bir zamanlar devleti teslim ettiğiniz FETO çalıp kendi adamlarına veriyordu. Şimdi de onun boşluğunu dolduran tarikatcilarin bu işi yaptığı söyleniyor, iddia ediliyor. Eğer doğru ise vay halimize. Peki bu KPSS için en az iki , belki daha fazla yıl çalışıp emek veren belki de sınavı kazanan milyonlarca insanın hakkı ne olacak? Bu kul hakkıdır. Kul hakkı büyük bir haktır. Bunun telafisi yok. Öyle özür dilemekle bu iş gecistirilemez. Neden böyle önemli bir sınav, yüze göze bulastiriliyor? Milyonlarca insanın emeği çöpe gitti. Ne olacak?