Spor Haber Girişi : 13 Şubat 2022 17:43

Kritik maçın ardından

Kritik maçın ardından
Kritik maçın ardından iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

ERZURUM AJANS - Beraberlik biten müsabakanın ardından Erzurumspor Teknik Direktörü sonuna kadar mücadele edeceklerini belirtirken, Ümraniyespor Teknik Direktörü REcep Uçar ise, Erzurumspor'dan alınan bir puanın önemli olduğunu söyledi. 


BB Erzurumspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, 3-3 sona eren Ümraniyespor maçının ardından konuştu. İldiz, Erzurumspor olarak sonuna kadar mücadele edip başaracaklarını ifade etti.


Spor Toto 1. Lig’in 24. haftasında BB Erzurumspor deplasmanda Ümraniyespor ile 3-3 berabere kaldı. Maçın ardından basın toplantısında konuşan BB Erzurumspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, maç öncesinde beklentilere cevap veren bir müsabaka olduğunu ifade ederek, "Hafta içi rakibimize iyi çalıştık. Golleri de bulduk fakat özellikle maçın başında gol atınca kendi oyunumuzun dışına çıktık ve rakibimiz üstünlük kurdu. Mağlup duruma düştük. İkinci yarı tekrar hamlelerle iyi oynamaya başladık, galip duruma geçtik. Kora kor bir mücadele oldu. Goller kaçırdık, rakip de kaçırdı. Hatalarımızla bir gol yedik. Son dakikalarda biz gol de yiyebilirdik ama hamlelerle goller de atabilirdik. Her iki takım oyuncularını da kutluyorum. Biz Erzurumspor’uz, sonuna kadar mücadele edeceğiz ve başaracağız. Bu maçta kazansak iyiydi ama sonuç olarak her iki taraf da maçı istedi ve beraberlik çıktı. Bundan sonraki haftalarda daha iyisini yapmaya çalışacağız“ dedi.
 

Recep Uçar: “Erzurumspor’dan alınan 1 puan değerliydi“


Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, 3-3 berabere kaldıkları Erzurumspor maçıyla ilgili sıralamada altlarında bulunan takım karşısında 1 puan almanın değerli olduğunu ifade etti.


Spor Toto 1. Lig’in 24. haftasında Ümraniyespor evinde BB Erzurumspor ile 3-3 berabere kaldı. Müsabakadan sonra basın toplantısında konuşan Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, ligin şuana kadarki seyir zevki en yüksek maçlarından birini oynadığını ifade ederek, “Kendi oyuncularımız ve Erzurumluları kutluyorum. Maçın başında kendi yaptığımız hata sonucunda 1-0 geriye düştük. Sonrasında oyunun kontrolünü ele aldığımız, sonra ilk yarının sonuna kadar 3-4 pozisyonun 2’sini değerlendirdik. Genel anlamda planlı hücum ettik. Bu durum beni mutlu etti. İkinci yarı oyunu önde karşılamak istedik ve öyle başladık. Maalesef oyuna yanlış çıkmamız ve basit hatalarla 3-2 geriye düştük. Sonra tekrar geri çevirmek adına efor sarf ettik. 3-3’lük skor beni çok çok mutlu etmedi. Erzurumspor’dan alınan 1 puan değerliydi. Maçın genelinde iki kere geriden gelip eşitliği sağlayabilmek değerliydi. Bundan dolayı, ortaya koydukları oyun kalitesinden dolayı oyuncularımızı yürekten kutluyorum. Biz sezon başından beri bu yarışın içindeyiz. Stadımızda ilk defa böyle atmosferde futbol oynadık. Taraftarımız bize ciddi anlamda destek verdi. Gelenlere teşekkür ediyorum. Bu desteklerin devam etmesini rica ediyorum. Onlar destekledikleri sürece yarışın sonuna kadar olacağız“ dedi. İHA

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • CEVDET ÇATAL 14 Şubat 2022 16:46

    Erzurum hangi takımla maç yapsa Karşı takım aslan kesiliyor

  • Cafer karasu 14 Şubat 2022 05:10

    Erzurum spor?a başarılar diyorum.