Türkiye Haber Girişi : 03 Nisan 2016 14:45

Küçük kıza tecavüz eden ağabey ve enişte tutuklandı

Küçük kıza tecavüz eden ağabey ve enişte tutuklandı
Konya'da 12 yaşındaki kıza tecavüzle suçlanan ağabeyi ve eneşitesi tutuklandı.
Erzurumajans-Konya'da ortaokul öğrencisi 12 yaşındaki A.G.'ye cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen ağabeyi 20 yaşındaki H.G. ve eniştesi 35 yaşındaki H.P. tutuklandı. Kız öğrenci de devlet korumasına alındı.

Olay, A.G.'nin rehber öğretmenine, ağabeyi ve eniştesinin kendisine geçen yıl tecavüz ettiğini söylemesi, öğretmenin de Cumhuriyet Savcılığı'na durumu bildirmesiyle ortaya çıktı. A.G.'nin ifadesinde, köydeki evlerinde ağabeyi tarafından tecavüze uğradığını ve geçen yıl bahar aylarında annesi I.G. ile birlikte tarlada çalışmak üzere Kastamonu'da oturan ablası E.P.'nin yanına gittiğini, annesi döndükten sonra bir süre daha kendisinin ablasında kaldığını ve bu sırada eniştesi 2 çocuk babası H.P.'nin de kendisine tecavüz ettiğini iddia ettiği öğrenildi. Alınan doktor raporunda da A.G.'nin cinsel istismara uğradığı saptandı.

AĞABEY VE ENİŞTE TUTUKLANDI

A.G.'nin ifadesinin ardından gözaltına alınan ve suçlamaları kabul etmeyen ağabey H.G., geçen 23 Mart günü tutuklandı.

O sırada Konya'da bulunan ve olayın ortaya çıkmasının ardından kaçtığı öne sürülen eniştesi H.P. de geçen 28 Mart günü Ankara'da gözaltına alınıp, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ABLASI YATAKTA GÖRMÜŞ

Suçlamayı kabul etmeyen enişte H.P.'nin de ifadesinde, eşi E.P.'nin kardeşi A.G.'nin kardeşi tarafından tecavüze uğradığını söylediğini ve bunu öğrenince de durumu polise anlatacağını söylemesi üzerine kendisine iftira atttıklarını ileri sürdü. H.P.'nin eşi E.P. de ifadesinde, kız kardeşi A.G. ve eşi H.P.'yi çıplak halde yatakta gördüğünü iddia ettiği öğrenildi.

Olayın ardından A.G., Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından koruma altına alındı.

(DHA)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.