İlçeler Haber Girişi : 05 Temmuz 2013 17:12

Küçükler, Oltu'da

Küçükler, Oltu'da
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler Oltu'yu ziyaret etti.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler Oltu'yu ziyaret etti.

Kentin önemli ilçelerinden olan Oltu'da çeşitli incelemelerde bulunan Küçükler, esnafları gezerek dertlerini dinledi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurum en önemli ilçelerinden biri olan Oltu'ya ziyarette bulundu. İlçedeki esnaflarla görüşüp eksiklikleri yerinde görmek isteyen Küçükler'e ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Nurhan Yıldız, Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir ve Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek'te eşlik etti. Oltu'ya sabah saatlerinde gelen Başkan Küçükler, ziyaretine Oltu Belediye Başkanlığı'ndan başladı.

Belediye personelleriyle görüşen Küçükler, daha sonra Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek'in makamında, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Oltu'da olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden Başkan Küçükler, ramazan etkinliklerinin ilçelerde de yapılacağını bir kez daha hatırlattı. Küçükler, "Yaklaşan mübarek ramazan ayında ilçelerimizde de etkinlikler düzenleyeceğiz. Çok yakında yürürlüğe girecek olan Büyükşehir Yasasından dolayıdır ki artık bu ilçelerin değerleri daha da fazla artıyor. Amacımız 2014 yılına kadar ilçe ve köylerimizde hangi sıkıntılar var ise yerlerinde tespit etmektir. Bu gün bir ekip halinde Oltu'ya geldik. Bundan dolayı son derece mutluyum" diye konuştu. Her zaman halkın içinde bulunduklarını söyleyen Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, ziyaretten ötürü mutlu olduklarını ifade etti.
Belediye binasındaki ziyaretini tamamlayan Ahmet Küçükler ardından Ak Parti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir ile görüşen Küçükler, İlçe Başkanlığının taşındığı yeni bina içinde hayırlı olsun temennisinde bulundu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Yılmaz 01 Ocak 1970 02:00

    ADAMA DEMEZLER Mİ HAS.... ARTIK ERZURUM MERKEZDE YÜZ BULAMIYOR ŞİMDİ İLÇELER NASIL OLSA TANIMIYOR HALKA ÇEKTİRDİKLERİNİ. YOL ÜZERİ HARAÇ ZULMÜ (PARK PARASI), SU İŞKENCESİ (YILLARDIR B.K`LU SU İÇİYORUZ MALUM) ŞEHRİN ANA VE ARA CADDALERİ KÖSTEBEK YUVASI, PİSLİK İÇİNDE BİR ŞEHİR. VE BUNLARIN MÜSEBİBİ BAŞKAN.. YUH OLSUN SENİN GİBİLERE...

  • BAŞKAN 01 Ocak 1970 02:00

    BAŞKAN`INDA HAYIRLISI...!!!