Bölge Haber Girişi : 12 Şubat 2011 00:42

Küçükler hakkındaki iftiraları cevapladı!..

Küçükler hakkındaki iftiraları cevapladı!..
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, kendisi hakkında iftira kampanyası başlatanlara ateş püskürdü.

Erzurum Ajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, kendisi hakkında iftira kampanyası başlatanlara ateş püskürdü.

Müceldili Konağı'nda bugün basın mensuplarıyla bir araya gelen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, hakkında başlatılan iftira kampanyasına tepki gösterdi. Başarılı çalışmalarından ötürü rahatsız olan bir kesimin başarıyı gölgelemek için iftira kampanyası başlattıklarını iddia etti.

"NE KARIMDAN BOŞANDIM, NE GÖREVDEN ALINDIM"

Başkan Küçükler, "Birileri iftira kampanyasına başladı. Yok eşinden boşandı. Yok görevden alındı diye. Yalan söylüyorsunuz dedik. Yok alınmışsınızda 2011 den sonra alınacakmışsınız dediler. Bunları söyleyenler iftira atıyorlar. İftira kadar büyük bir suç iftira kadar ahlaksızca bir iş olamaz. Ama birileri bunu atıyorsa çeşitli mantıkla, gayeyle bu insanlar insanlık suçu işliyorlar. Yani iftira kadar büyük bir cinayet suç olamaz. Bize hırsız diyemiyorlar, arsız diyemiyorlar. Bizim özel hayatımızla ilgileniyorlar. Kimin buna hakkı var. Biz Hep sustuk. 6- 7 aydır sürdürülen iftira kampanyasına şimdi cevap veriyorum. Ayıptır. 6 yılda yapılan hizmetlerimizi kimse inkar edemez. 6 yılda yaptığımız hizmetler 60 yılda yapılmamış bu şehre" dedi.

"2011 İÇİN BELEDİYENİN KASASINA 25 KURUŞ DAHİ GELMEDİ"

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, 2011 Kış Oyunları için trilyonlarca paranın geldiği iddialarına da cevap vererek, "2011 için trilyonlar gelmiş biz kullanmayı becerememişiz gibi söylentiler var. 2011 için belediyenin kasasına 25 kuruş gelmedi. 2011 için tamamen biz kendi öz kaynaklarımızı kullandık" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.