Bölge Haber Girişi : 04 Temmuz 2011 01:05

Küçükler'den Dadaşkent esnaf'ına ziyaret!..

Küçükler'den Dadaşkent esnaf'ına ziyaret!..
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini Dadaşkent'te sürdürdü.

Erzurum Ajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini Aziziye ilçesine bağlı Dadaşkent’te sürdürdü. Kahvehane ve işyerlerini tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Küçükler, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını anlattı.

Haftanın belirli günlerinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerine yoğunlaşan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Cumartesi gününü Aziziye ilçesine bağlı Dadaşkent’e ayırdı. Aziziye ilçesine bağlı Dadaşkent yerleşim bölgesindeki işyerlerini tek tek ziyaret eden Küçükler, kahvehanelerde de vatandaşlarla sohbet etti. Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği hizmetler ve yaptığı yatırımlar hakkında Dadaşkent sakinlerini bilgilendiren Başkan Küçükler, Aziziye ilçesinde Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanına giren çalışmalara da değindi. Dadaşkent’teki ana arterlerde yürütülen fiziki düzenlemelere ilişkin olarak vatandaşların görüşlerini alan Başkan Küçükler, “Aziziye ilçesinde Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanına giren bölgeler var. Bu bölgelerde karo, bordür ve asfalt gibi fiziki manada yenileme çalışmaları yürütüyoruz. Yine Aziziye Belediyesi işbirliğiyle Erzurum’un batıya açılan kapısı olan bu şirin ilçemizi güzelleştirmek adına en üstün performansı sergilemeye çalışıyoruz.” diye konuştu.

Erzurum’un, merkez ilçeleriyle birlikte belediye hizmetleri açısından çok verimli bir dönem yaşadığına dikkati çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Erzurum’da belediye hizmetlerini yüksek kalite standartlarına kavuşturduk, şehrimizi yeni yatırımlarla tanıştırdık. Vatandaşımız, belediye hizmetlerinin sadece kaldırım ve yoldan ibaret olmadığının bilincinde; çünkü görevde bulunduğumuz süre zarfında çıtayı hep yüksek tuttuk. Bu yaklaşımımızın doğal bir sonucu olarak; halkımızın da bizden hizmet noktasında çeşitli beklentileri var. Bu beklentileri karşılamak için elimizden geleni yapıyor, imkanlarımızı seferber ediyoruz.” diye konuştu.

KÜÇÜKLER, DADAŞKENT SAKİNLERİNE BÜYÜKŞEHİR’İN YATIRIMLARINI ANLATTI

Başkan Ahmet Küçükler, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu’nun da refakat ettiği Dadaşkent ziyaretinde, Erzurum’a kazandırılacak olan yeni yatırımlarla ilgili soruları da yanıtladı. Başkan Küçükler, Başkan Küçükler, 2011 yatırım programının birbirinden değerli projelerle şekillendirildiğinin altını çizerek, “Erzurum’u, 2011 Kış Oyunları’ndan sonra yapılmış en büyük ikinci yatırımı kazandırıyoruz. 200 milyon dolarlık bir yatırımla, Erzurum’u sadece ülkenin değil, sınırlar ötesinin bile çekim merkezi haline getireceğiz. Bu yılsonuna kadar Erzurum’da son derece şık ve modern bir şehirlerarası otobüs terminalini inşa etmiş olacağız. Bunun yanında şehir merkezinde rekreasyon alanları ve Aziziye katlı otopark projemiz var. Süt ve Süt Ürünleri Çarşısı’nın inşaatı büyük bir hızla sürüyor. Şükrüpaşa Semt Garajı’nı 7 Temmuz’da hizmete açıyoruz. Eski Mal Meydanı’nda çok büyük bir kamulaştırma çalışması yürütüyoruz, onu da tamamlamak üzereyiz. Büyükşehir Belediyesi olarak, Erzurum’un çehresini değiştirmeye kararlıyız.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.