Spor Haber Girişi : 18 Ocak 2013 19:31

Küçükler'den Erzurum BBS'ye 100 bin TL

Küçükler'den Erzurum BBS'ye 100 bin TL
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor’a 100 bin liralık maddi yardımda bulundu.
Erzurumajans-Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor’a 100 bin liralık maddi yardımda bulundu. Aynı zamanda Büyükşehir Belediyespor’un Onursal Başkanı olan Küçükler, “Takımımızın ve yönetimimizin her zaman yanındayız” dedi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da dün gerçekleştirilen genel kurulla güven tazeleyen Başkan Saim Özakalın, bugün Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’i ağırladı. Özakalın’ı Büyükşehir Belediyespor tesislerinde ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, yeni yönetime başarı dileklerini iletmekle kalmadı, aynı zamanda para yardımında da bulundu. Yeni sezona Maltepespor maçıyla başlayacak olan Büyükşehir Belediyespor’a 100 bin liralık maddi yardımda bulunan Başkan Küçükler, takıma ve yönetime her zaman destek vereceklerini açıkladı.

BAŞKAN KÜÇÜKLER: DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Aynı zamanda Büyükşehir Belediyespor’un Onursal Başkanı olan Küçükler, takımın Antalya’da güzel bir kamp geçirdiğini belirterek, yeni sezonun Maltepespor maçıyla başlayacağını hatırlattı.

Küçükler, “Yeni sezona hazırlık döneminde yeni transferlerimiz oldu. Eksiklikler giderildi. Güçlendirilen bu ekiple birlikte takımımız güzel sonuçlar alacak. Biz belediye olarak başkanın ve yönetiminin arkasındayız. Bugün Büyükşehir Belediyespor’umuza 100 bin liralık bir yardımımız oldu. Daha önce de oldu. Bundan sonra da inşallah devam edecek” diye konuştu.

Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un taraftarıyla kenetlendiğini ve yeni sezonda çok daha güzel sonuçlar elde edebilmek için çaba göstereceğini vurgulayan Küçükler, “Erzurum’un bize göre 3. Ligde olmaması gerekir. Güzel bir stadyumumuz var. Bu şehir spor şehri ise, daha güzel noktalara gelebilmesi gerekiyor. Bunun için herkesin desteklerine ihtiyaç var. Biz takımımıza ve yönetimimize güveniyoruz. İkinci yarıda daha güzel sonuçlar alarak bir üst lige çıkmayı arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.

ÖZAKALIN: PAYDAMIZ ORTAK, HEDEFİMİZ ORTAK


Büyükşehir Belediyespor yöneticilerinden Ufuk Demir’in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Saim Özakalın ise, şunları söyledi: “Büyükşehir Belediye Başkanımızın maddi ve manevi desteklerini sürekli arkamızda hissediyoruz. Paydamız ortak, hedefimiz ortak. Bu desteklerle amacımıza ulaşmak açısından imkan ve fırsatlar yakalamış oluyoruz. Şehrimizin tüm eşrafı, esnafı, seyircisi sporseverleri hepsi ortak paydada buluşarak inşallah hedeflerimize ulaşmayı düşünüyoruz” dedi.
Daha sonra Başkan Küçükler, 100 bin lira tutarındaki nakit parayı Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Saim Özakalın’a teslim etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.