Siyaset Haber Girişi : 03 Mayıs 2012 17:00

Küçükoğlu: ''Durmak Yok Yola Devam''

Küçükoğlu: ''Durmak Yok Yola Devam''
Ak Parti İl Başkanlığı'na adaylığını açıklayan eski ilçe Başkanı Recep Küçükoğlu, ''Durmak yok yola devam'' dedi.
Erzurum Ajans-Ak Parti İl Başkanlığı'na adaylığını açıklayan eski ilçe Başkanı Recep Küçükoğlu, ''Durmak yok yola devam'' dedi.
Küçükoğlu, yaptığı açıklamada, Ak Parti'nin kurucu merkez ilçe başkanı olduğunu, yıllarca bu görevi şanla şerefle yürüttüğünü söyledi.
''Siyaset ekip işidir. Dava arkadaşlarımızla birlikte Erzurum'u dağ taş dolaştık, gitmediğimiz köy, mezra, mahalle hatta uğramadığımız hane bırakmadık'' diyen Küçükoğlu, şunları söyledi: ''Siyaseti gönül işi biliyoruz. Dava olarak görüyoruz.
Siyaseti tıpkı Genel Başkanımız ve Ak Parti'nin yüksek ak yöneticileri gibi Allah rızası için yapıyoruz. Millet için yapıyoruz. Kimsesizlerin kimsesi olmak için yapıyoruz'' diye konuştu.

SİYASİ HIRS İÇİNDE DEĞİLİZ.

Küçükoğlu, açıklamalarını şöyle sürdürdü: ''Halkımıza hizmet için çıktığımız şanlı ak hizmet yolunda varacağımız daha çok menzil var. Yorulmadık, hizmet aşkımız daha bitmedi, daha yapılacak çok işimiz var. Başbakanımıza inanıyor ve güveniyoruz. Bu hizmet aşkımızı onun dürüstlük ve çalışkanlığı ile şekillendirdik. Durmamayı, haksızlık karşısında susmamayı, dilsiz olmamayı ondan öğrendik'' şeklinde konştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • cello 01 Ocak 1970 02:00

    sayın il başkan adayı biz mahallebaşında yeğenağa mah cirit sokakta oturmaktayız sizi buralarda hiç göremedik

  • kalander 01 Ocak 1970 02:00

    eğer mevcut il başkanı tek aday olacaksa seçim neden yapılır.böyle parti anlayışı olurmu.bir bakın ki 2002 de kurulan partide o günkü yönetimden kim var.hiç kimse yok.bu nasıl iş.başbanın artık çok adaylı seçime mudahale etmemesi seçilenide bağrına basması lazım.yoksa asalaklar birgün gider geride partiye hizmet decek kimse bulamazsınız,