Siyaset Düzenleme Tarihi : 22 Mart 2024 16:41 Haber Girişi : 22 Mart 2024 13:32

Küçükoğlu şoförü için bu haksızlığa göz yumacak mı?

Küçükoğlu şoförü için bu haksızlığa göz yumacak mı?
AK Parti'nin aday göstermediği Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, seçime 10 gün kala personel alımı için ilana çıktı. Kadro alacak kişiler arasında AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu'nun şoförünün de olduğu iddia edildi.
Küçükoğlu şoförü için bu haksızlığa göz yumacak mı?

ORHAN’IN MİLYONLARCA LİRALIK HARCAMALARI İÇİN TIKLAYIN!

 

Görev süresinin dolmasına 10 gün kala ‘doğrudan temin’ yoluyla yaptığı milyonlarca liralık harcamalarla gündeme gelen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, teamülleri hiçe sayarak personel alımı için ilana çıktı.

 

Belediyenin resmi internet sitesinden yapılan duyuru da “İşkur aracılığıyla Belediye Başkanlığımız bünyesinde çalıştırılması düşünülen 4 (dört) adet daimi kadrolu Beden İşçisi (Temizlik) alımı yapılacaktır. Personel alımı ile ilgili istenilen şartlar belirtilmiştir. İşkur web sitesi üzerinden18.03.2024 ile 22.03.2024 tarihleri arasında başvuruların yapılması ve istenen belgelerin 22.03.2024 tarihi mesai bitimine kadar Belediyemiz İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ ne elden teslim edilmesi gerekmektedir” denilirken, başvuru şartları olarak ‘MEB Onaylı İşletmelerde Hijyen sertifikasına sahip’ ve ‘Aziziye İlçesinde ikamet ediyor olmak’ konuldu.

 

Aziziye Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan personel alım ilanı 'nokta atışlı' tartışmalarını da beraberinde getirdi.

 

Hali hazırda belediye bünyesinde çalışan ve yıllardır kadro bekleyen onlarca kişi varken, seçimlere 10 gün kala yapılan bu personel alımının ‘nokta atışlı’ olduğu ileri sürüldü.

 

Aday gösterilmeyeceğinin açıklanmasından sonra şirket üzerinden de işçi aldığı iddia edilen Muhammed Cevdet Orhan’ın bu tutumu hem personel hem de başkanlığa aday isimler arasında tepki topladı.

 

Bu arada kadro alacak kişiler arasında AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu’nun şoförünün de olduğu öne sürülürken, Küçükoğlu’nun torpil yapıp yapmadığı merak konusu oldu. Haber: Onur SAĞSÖZ / Erzurum AJANS

 

PARTİSİ TARAFINDAN ADAY GÖSTERİLMEYEN MUHAMMED CEVDET ORHAN’IN MİLYONLARCA LİRALIK HARCAMALARI İÇİN TIKLAYIN!

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • yorgun dadaş 28 Mart 2024 14:41

    Kim ki Torpille işe giriyorsa kim ki birilerini torpille işe alıyorsa Rabbim kahruperişan etsin...

  • adem ademoğlu 27 Mart 2024 02:08

    ALLAHIN değirmeni ağır döner ama ununu ince eler. Kibir abideleri il başkanı, sekmen ve vekiller bu millet sizi ALLAHA havale ediyor bunu iyi bilesiniz, O size ne yapacağını bilir bu dünyada da mahkeme-i kübra da da !

  • Ali er 24 Mart 2024 14:48

    Akp ve sekmen iyice kibir abidesi ve haksızlık partisi oldular buna dur demek her müslümanın görevidir.

  • Ahmet 23 Mart 2024 23:32

    Dört kişiden sadece birini yazmışsınız peki ya diğerleri ? Bence hepsini biliyorsunuz. Ülkücü camiadan kim var mesela? Akp gençlik kolları eski başkanlarından kimin abisi alınacak?

  • mıro 23 Mart 2024 12:24

    mitingde sınıfta kalmıştır teşkilat seçim sonra operasyon yapılması kaçınılmaz

  • Yılmaz 23 Mart 2024 11:03

    Mehmet Sekmenin neden tüm hesapları yoruma kapalı bilen varmı?

  • Dadas 23 Mart 2024 00:33

    Torpil= akp nin butün kadrosu. En küçük birimden en tepeye kadar eski adı torpil yeni adı referans olan sistem işliyor ve işleyecek. Dışarda hiçbir siyasi tanıdığı olmayan gerçek iş arayan da zorlasın ki işe gireyim. Hiç bir yer almıyor referanssız maalesef... Ama unutulmaması gereken bir durum var. Dünyada belliki hak alınamıyor ilahi adalet terazisini kurulacağı yaratılan bütün canlıların toplanacağı büyük toplantıya en büyüğünden en küçüğüne herkes gelecek orda görüşürüz...

  • Mert can 22 Mart 2024 23:28

    Neyine şaşırdınız Allah aşkına onlar için gayet normal davranışlar hele bi çevrenize bakın AKP ye yaşlanmış herkesin durumuna bakın nasıl can verecek bunu yapanlar Allah sorsun hepsine ..

  • özdemir 22 Mart 2024 20:28

    İl başkanı temiz yüzlü birine benziyor, inşallah iddialar doğru değildir.

  • AKILLI COCUK 22 Mart 2024 17:44

    Bu obez herife 2014'de 2019'da oy veren halk her şeyi kabul etmiştir. Ne yaparsa müstehaktır bu halka nokta

  • Ali er 22 Mart 2024 15:04

    Birisi artık bu haksızlıklara dur desin. Bu ülke şehir sahipsiz mi böyle gö göre üstelik ramazanda bu şeyler hoş değil. Akp tamamen cıvıttı haksızlıklar arşa çıktı bunun sonu iyi değildir.