Ekonomi Düzenleme Tarihi : 11 Aralık 2022 18:00 Haber Girişi : 10 Aralık 2022 12:10

Küçükşahin: Hocam siz görmek istemiyorsunuz - Ilıcalı: Tabi tabi

Küçükşahin: Hocam siz görmek istemiyorsunuz - Ilıcalı: Tabi tabi
Gazeteci Yazar Şükrü Küçükşahin ile AK Parti Erzurum eski Milletvekili Mustafa Ilıcalı, canlı yayında söz düellosuna girdi.

Haber Türk TV’de Serap Belet’in moderatörlüğünü yaptığı ‘Olaylar ve Görüşler’ programında AK Partili Nurettin Canikli’nin “Fakirleşme yok, zenginleşme var” sözleri tartışıldı. 

 

Programda gazeteci yazar Şükrü Küçükşahin, “Hoca hangi Türkiye’de yaşıyor bilmiyorum ama geçen sene 22 milyon 571 bin olan icra dosyası sayısı 24 milyon 77 bin 828’e çıktı” dedi,

 

Bunun üzerine AK Parti Erzurum eski Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, “Hangi kaynak?” diye sordu. Küçükşahin’in “devletin bilgileri hoca bunlar” karşılığını vermesinin ardından, “Hocam siz görmek istemiyorsunuz sorun burada zaten gerçekten görmek istemiyorsunuz” dedi.

 

Ilıcalı bu sözlere, “Tabi tabi” derken, Küçükşahin, “Hocam bakışınızı yoksullardan yana çeviriniz boş verin gerisini…” diye konuştu.

 

TIKLA İZLE

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • remzi konar 13 Aralık 2022 15:19

    mustafa ılıcalı ERZURUM milletvekili şeçildikten sonra ERZURUM ve ERZURUMLULARA hiç bir hizmeti ve faydalsı olmamıştır.bakışını yoksula fakire memleketine çevirmemiştir oy almak için ERZURUMLULARIN kapısını açıp oy istemesini iyi bilir menfaati için çok iyi çalışmıştır ama ERZURUM için hiç çalışmamıştır ACUN ILICALI ERZURUM için daha çok çalışmış ve memleketine faydalı olmuştur daha çok memleketini gündemde tutmayı başarmıştır.

  • Halis demir 12 Aralık 2022 08:45

    Ilıcslı bey üniversitenin bir toplantısında elektrikli batarya fabrikasının Erzurum?da olacağı müjdesini vereli 6 sene oldu tramvay sözü vereli 10 sene oldu hala utanmadan sıkılmadan konuşuyorsa pes diyorum. Hemde yüzlerce profın karşısında müjde diye vermişti.